Gazdaság

Elkészült az új sportfogadási oldal

A Szerencsejáték Zrt. új online sportfogadási rendszerének tesztelése jelenleg is folyik.

A rendszert szállító olasz GTECH-G2 cég 2012 decemberében fejezte be a fejlesztést, leszállította és telepítette az új online sportfogadási rendszert a végleges környezetben. A telepítést követően a Szerencsejáték Zrt. munkatársai megkezdték a szállítás teljeskörűségének ellenőrzését. A hivatalos átvételi teszt január 7-én kezdődött meg, a tesztelési eljárás a szerződésnek megfelelően folyik.

A társaságnál egyelőre nem közölték, hogy mikortól lesz használható az oldal, ám mint mondták, az indulásról időben tájékoztatni fogják a játékosokat és a sajtót.

Az eredeti tervek szerint 2012 nyarán lépett volna a piacra az oldallal a cég, de a GTECH késedelmes teljesítése miatt csúszott az indulás. A GTECH elismerte a késedelmét, és teljes egészében megfizette a szerződésben vállalt, több mint 105 millió forintos késedelmi kötbért.

A rendszerről a Szerencsejáték Zrt. kifejti, hogy az akár több ezer eseményt is képes kezelni egyidejűleg, változatos, a Tippmixen eddig nem ismert fogadási lehetőségeket kínálva a fogadóknak. A mérkőzések közben lehet fogadni például különböző eseményekre, akár arra is, hogy melyik csapat lövi a következő gólt, illetve folyamatosan változó nyereményszorzók mellett lehet fogadni a mérkőzés végeredményére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik