Gazdaság

Éves belépő a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba [x]

A tavalyi siker után 2013-ban ismét kiadjuk a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba szóló éves belépőkártyánkat, amely az összes általunk szervezett kiállításra kedvezményes belépést biztosít.

Az idén – tavalyi áron – folytatjuk a belépők értékesítését. A kártya akár üzleti ajándék, baráti meglepetés, vagy családi ajándék is lehet, de mindenképpen hasznos, hiszen rendkívül kedvező fizetési konstrukciót kínál látogatóinknak.

A most 14.900 forintért – akár online – megvásárolható bérlet 2013-ban 25 kiállításra és az azokhoz kapcsolódó összes kísérő eseményre érvényes.

A nagyközönségnek szóló UTAZÁS, az új egészségügyi rendezvény; a Vital Expo, a régió legnagyobb építőipari kiállítása a CONSTRUMA kiegészítve az Otthon Design kiállítással, a BNV, a több mint negyvenezres közönséget vonzó FeHoVa – Fegyver, horgászat, vadászat kiállítás- amivel jövőre egy időben lesz a BUDAPEST BOAT SHOW is- szintén a kedvezménnyel látogatható kiállítások között szerepel.

A kártya érvényes a szakkiállításokra is. Januárban minden eddiginél nagyobb AGROmashEXPO várja az agrárszakembereket, a földműveléssel, állattenyésztéssel foglalkozó gazdákat. A MACH-TECH és az IndustriAutomation ipari területek képviselőinek ad bemutatkozási lehetőséget. Az üzleti turizmus szakembereinek találkozója a Business Travel Show és az Autótechnikai kiállítás az őszi szezon programjában szerepel, ahogy a nyomdaipar és csomagolástechnika a Budatranspack és a PRINTEXPO is.
A HUNGEXPO éves belépő jegy többszörösen megtérül, hiszen átruházható, s az adott kiállítás idején naponta egy belépésre használható. Így például február 28. – március 3. között zajló UTAZÁS és Karaván Szalon kiállításokra négy alkalommal mehet be az, akinél a kártya van.

A jövőre tervezett kiállításokat átlagosan négy naposnak tekintve, a bérlet számos alkalommal használható fel a HUNGEXPO legkülönbözőbb rendezvényein. A pénzkímélő ajánlat hasznos azért is, mert azzal elkerülhető a pénztárak előtti sorban állás.

A kártyát legkényelmesebben a www.hungexpo.hu/jegyvasarlas linkre kattintva veheti meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik