Gazdaság

Így díjazzák a legjobb főnököket

A Menedzserek Országos Szövetsége ebben az évben is nyílt pályázatot hirdet Az Év Menedzsere 2012 és Az Év Fiatal Menedzsere 2012 cím elnyerésére.

A szövetség fontos feladatának tekinti, hogy a hazai menedzserek számára követendő mintát adjon, évről évre elismerve azok kimagasló teljesítményét, pályafutását, akik komoly sikereket értek el vezetőként. Ezzel is erősíteni szeretnék a menedzseri szakma elfogadottságát, presztízsének növelését.

Íme néhány nagy név a korábbi nyertesek közül. Év menedzsere díjat nyert például Mosonyi György, a Mol Nyrt. vezérigazgatója, Wáberer György, a Waberer Holding Zrt. elnök-vezérigazgatója és Lepsényi István, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. ügyvezető igazgatója is.

Az év fiatal menedzserei között is azóta igen sikeressé vált vezetőket találunk, például Bajnai Gordont, aki akkoriban a Wallis Rt. vezérigazgatója volt, Dr. Oszkó Pétert, a Deloitte Zrt. akkori elnök-vezérigazgatóját vagy Essősy Zsombort, a Magyar Pályázatkészítő Iroda Kft. ügyvezető igazgatóját.

A legutóbbi pályázaton a sikeres magyar vállalkozó, Birgés Tibor, a Ferro-Press kft. ügyvezető igazgatója nyert, míg a 35 év alatti menedzsereknek kiírt díjat Hernád Ágnes, a MAERSK Hungary Kft. ügyvezető igazgatója kapta.

Az év menedzsere pályázaton közvetlenül vagy közvetetten azon magyar menedzserek vehetnek részt, akiknek meghatározó szerepük van vállalatuk, vállalkozásuk irányításában és sikereiben, valamint az elmúlt időszakban kimagasló vezetői teljesítményt nyújtottak.  Az év fiatal menedzsere pályázaton kizárólag 1977. január 1-je után született magyar menedzserek indulhatnak! A részletes feltételeket itt olvashatja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik