Gazdaság

Pálinkát a gázművektől

Jó kis hazaival erősít egy magyar gázszolgáltató: a Zsindelyes Kereskedőház Kft.-vel közösen egyedi, minőségi pálinkát bocsát ki. S hűséges ügyfelei akár ingyen is elvihetnek egy üveggel az égetett szeszből.

Egy magyar gázszolgfáltató, a TIGÁZ 2012 májusában indította el hűségprogramját. Partnerei között van egyebek mellett a Vodafone, az Unicredit Bank az Agip és legújabban a Zsindelyes Kereskedőház Kft., amellyel együttműködve közös, egyedi, minőségi pálinkaterméket bocsátanak ki. Az új termék az idei VI. Zsindelyes Pálinka és Népi Gasztronómiai Fesztiválon mutatkozik be, szeptember elsején, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Érpatakon.

Minőségi pálinkát kínálnak

Idén a TIGÁZ is részt vesz a Zsindelyes Fesztiválon, ahol egy limitált (2 000 palackos szériában készült) pálinkakülönlegességet fog bemutatni. Kedves meglepetésként hűséges ügyfeleik akár ingyen is vihetnek haza a pálinkából egy üveggel. S itt a hangsúly a “hűség” szón van. Ugyanis a TIGÁZ hűségprogram arculati jegyeit magán hordozó TIGÁZ -ZSINDELYES közös, egyedi pálinkatermékét azok a látogatók kaphatják meg, akik a helyszínen kitöltik a hűségkártya igénylőlapot és a gázcég marketing kérdőívét is, illetve (ha korábban még nem tették) áttérnek a csoportos beszedési megbízásra.

Más meglepetés is lesz, például a TIGÁZ emblémájában is szereplő hatlábú kutyát formázó kulcstartót. A gyerekeseket pedig léggömbbel várják (az első ezer látogató kaphat a lufiból). Az első ötszáz látogató, aki a TIGÁZ sátrához érkezik, a TIGÁZ színvilágát tükröző, sárga színű vattacukrot kap ajándékba. A paravánfotózáson pedig kicsik és nagyok megörökíthetik magukat a cég emblémájában is szereplő hatlábú kutyával. A kész fotók a rendezvényt követő héten a TIGÁZ honlapján lesznek elérhetők és letölthetők. A legbátrabbak pedig madártávlatból is megtekinthetik a fesztivál eseményeit, ha magasba emelkednek a gázcég hőlégballonjával.

A szolgáltató sátránál egyedi „töltőállomást” is üzemeltet, amelyből Zsindelyes Ágyas Szilvapálinkát lehet majd csapolni. A hűségkártyát természetesen csak tizennyolc év felettiek igényelhetik, és természetesen az ajándék pálinkából is csak felnőttek kaphatnak, valamint a kóstolón is csak ők vehetnek részt.

A hűségkártya birtokosok pedig tíz százalék kedvezménnyel vásárolhatnak a Zsindelyes Kereskedőház Kft. mintaboltjában, illetve webáruházában.

A hűségprogramról itt olvashat, a hozzá kapcsolód nyereményjátékról pedig itt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik