Gazdaság

Még több kedvezmény a pihenőkártyához

szép-kártya (szép-kártya, )
szép-kártya (szép-kártya, )

Az OTP SZÉP kártya együttműködik a Magyar Turizmus Kártyával, az Utazok.hu-val és a Maiutazas.hu-val is. Ez kedvezményeket jelenthet azoknak a dolgozóknak, akik kaptak pihenőkátyát a munkáltatójuktól.

Az OTP Széchenyi Pihenőkártya kibocsátója megállapodást írt alá az országos lefedettségű, utazási kedvezményeket biztosító Magyar Turizmus Kártya (Hungary Card) kibocsátójával, valamint az egyik legnagyobb szálláskereső oldallal, az Utazok.hu-val. Így a több mint 530 ezer OTP SZÉP kártya birtokos még több kedvezményt tud majd igénybe venni a kártya használatakor, mint eddig. Ez azt jelenti, hogy mostantól a pihenőkártyások akár féláron vásárolhatják meg a széleskörű kedvezményeket biztosító Magyar Turizmus Kártyát (a szabadidős alszámláról).

Szintén a belföldi nyaralókat segíti az OTP Pénztárszolgáltató és az Utazok.hu megállapodása, amelynek köszönhetően a pihenőkártya birtokosai az Utazok.hu, illetve a Maiutazas.hu oldalakon, több ezer szálláshely közül  foglalhatnak kedvezményes áron. Sok szálláshelynél pedig a kedvezményes csomagárakból is automatikus 5-10 százalékos kedvezményt kaphatnak. A kedvezményt adó partenerek köre a jövőben még tovább bővülhet.

Itt olvashat arról, az idén mennyi juttatást kaptak a dolgozók a pihenőkártyájukon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik