Gazdaság

Tigáz: a hűség kedvezményt jelent

gázláng (gáz, láng, )
gázláng (gáz, láng, )

A hűségkártyát azok a fogyasztók igényelhetik, akik legalább egy éve a Tigáz ügyfelei, csoportos beszedéssel fizetnek és egy éven belül nem volt számlatartozásuk.

A kártya kiváltásáért nem kell fizetni, és a matricával ellátott helyeken 5-20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak, akik ilyet kapnak. Például engedményes áron tankolhatnak, bankolhatnak, mobiltelefonálhatnak, de olcsóbban cserélhetik le az autójukat vagy a gázkészüléküket is. Ezen kívül például számos szállodában, élményfürdőben, vendéglátó egységben is kaphatnak kedvezményt.

Aki Tigáz-hűségkártyát szeretne kapni, az előtte megnézheti, jogosult-e. Ha igen, akkor ki kell töltenie az igénylőlapot, s ha eddig nem csoportos beszedéssel fizetett, erre is megbízást kell adnia. A csoportos beszedés azt jelenti, hogy meghatalmazzuk (esetünkben) a Tigázt: emelje le az esedékes számla összegét, s a számlavezető banknak engedélyt adunk arra, hogy ezt a szolgáltatónak lehetővé tegye.

Aki fél a túlszámlázástól, az beállíttathat limitfigyelést is – írja tájékoztatójában a gázszolgáltató. Ez azt jelenti, hogy meg lehet adni, legfeljebb mekkora összegű számla kifizetéséhez járul hozzá az ügyfél.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik