Gazdaság

FIGYELŐ TOP200 – 2011

Magyarok és multik: együtt, működve? címmel idén is megkezdődött a Figyelő TOP200 programja, mely a 200 legeredményesebb hazai vállalat mutatóit dolgozza fel. A lap idén 30. alkalommal közli a TOP200-as listát, melyet a Dun&Bradstreet adatai alapján állít össze.

A lista közzétételét az üzleti élet legrangosabb társasági eseményén, a Figyelő TOP200 Gálán – melyre idén október 15-én kerül sor – ünnepli a gazdasági elit, ahol a magyarországi vállalatok első számú vezetői és a politika szereplői találkozhatnak informális keretek között. A nagyszabású rendezvény díjátadással kapcsolódik össze, melyeket az alábbi kategóriában vehetnek át a sikeres vállalatok vezetői:

  • A legeredményesebb vállalat,
  • A legeredményesebb magyar vállalat,
  • A legeredményesebb pénzintézet,
  • Az év munkahely-teremtője,
  • Az év szervezet-megújító vezetője

A díjak odaítéléséről minden évben szakértő zsűri dönt. A zsűri tagjai vezető gazdasági szakemberek: Chikán Attila (Corvinus Egyetem), Reszegi László (Corvinus Egyetem), Dr. Várhegyi Éva (Pénzügykutató Zrt.), Dobák Miklós (Corvinus Egyetem) és Lantos Csaba közgazdász-szociológus.

A Figyelő TOP200 projektet idén már a negyedik alkalommal egy zártkörű, a TOP200 vállalatvezetőinek szóló szakmai konferencia teszi teljessé. A klubkonferencia az év kiemelt témáját, a magyarországi és nemzetközi tőke együttélését járja körül. Az október 13-án, közvetlenül a Gálát megelőzően megrendezésre kerülő szakmai rendezvény a többhetes, a lap hasábjain hétről-hétre megjelenő vitasorozatot összegzi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik