Gazdaság

Száz autóbuszt venne Miskolc

Az MVK Miskolc Városi Közlekedési Zrt. nyílt közbeszerzést hirdetett 100 autóbusz szállítására, ebből 40 jármű opcionális, azt az ajánlatkérő 2013 és 2015 között hívhatja le.

A buszokat három kategóriába sorolta a közlekedési társaság, valamennyinek alacsony padlósnak kell lennie. Az első kategóriába tartoznak a 75 férőhelyes szóló-, a másodikba a 85 férőhelyes szóló-, míg a harmadikba a 130 férőhelyes csuklós buszok.

A szóló és a csuklós buszokból egyaránt 15-15 darabot kér az MVK jövőre és 2012-ben. A maradék az opcionálisan a rákövetkező három évben lehívható 25 szóló-, és 15 csuklós busz.

Az ajánlattevőknek referenciaként be kell mutatniuk az elmúlt 3 évben leszállított – vagy értékesített – legalább 30 olyan alacsony padlós buszt, amelyeknek a motorja, a futóművei és a kormányművei azonos gyártmányúak a megajánlott termékével.

Az ajánlattételi határidő november 22. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes, de az értékelésnél az ár kapja a legnagyobb súlyt. Az eredményhirdetés időpontja december 6., a szerződéskötés tervezett időpontja pedig december 17.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik