Gazdaság

Exkluzív fogadás a TOP 200 gálán

A jubileumi Figyelő TOP 200 Gálán a korábban megszokott ültetett gálavacsora helyett egy exkluzív koktél partira várja a vendégeket a Gundel. Hangsúlyossá válnak a kapcsolatépítés kötetlen keretei, ugyanakkor a vendégek akár több fogásból álló igazi ínyenc menüket is fogyaszthatnak.

Megmaradnak, sőt hangsúlyossá válnak a társalgás és kapcsolatépítés kötetlen keretei, a koktél partik egyszerű és praktikus vendéglátását azonban különleges gasztronómiai élmény váltja fel, felhasználva a modern konyhaművészet minden trükkjét és lehetőséget adva arra, hogy akár több fogásból álló igazi ínyenc “menüket” fogyasszanak a vendégek. Ízek kavalkádja, meghökkentő, de ugyanakkor harmonikus párosítások. A különböző formájú porcelán tálkákba, kanalakra, bambuszpálcikákra, poharakba, csészékbe készülő mini ételköltemények, nemcsak különleges gasztronómiai élményt nyújtanak, hanem szemet gyönyörködtető látványban is részesítik a vendéget. A vizuális élményeket fokozandó néhány “fogás” elkészítése a vendég előtt történik modern látványos világító pultokon.

Hideg ételek:

  • rózsaszín kacsa melle birs lekvárral
  • szent Jakab kagyló sütőtök coulival*
  • céklában pácolt lazac egy kosár feketegyökér krémmel
  • szarvas batyu bikavérben pácolt meggyel töltve*
  • pácolt gombafej fürjtojáson, medvehagyma szőnyegen

Meleg ételek:

  • kakukkfüves gyöngytyúk melle kecskesajtos polenta talpon zöldborsó pürével
  • fogas érem zsályaolajos spenóttal*
  • szalontüdő zsemlegombóccal, tejföl habbal*
  • kakaspörkölt túró galuskával, szalonna taréjjal
  • libamáj korong meggybalzsammal és almás muffinnal*
  • sütőtök galett áfonyás őzéremmel

Desszert:

  • pisztáciás mascarpone hab
  • passió ”leves” eper betéttel
  • fehércsoki halom rozmaring habbal*
  • vaníliás körte szorbet*
  • csokoládés madártej
  • mirabell mandulás piskótán*

* a jelölt ételek elkészítése vendégeink előtt, frissen történik

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik