Gazdaság

Segítség a jelentkezési lap kitöltéséhez

Tartalom:
1. Az online jelentkezés menete
2. Jelentkezés faxon
3. Bővebb információ

1. Az online jelentkezés menete

– Az online jelentkezési lap 1-es pontjánál először válassza ki azt a rendezvényt, amelyen részt kíván venni. (Erre azért van szükség, mert bizonyos időszakokban egyszerre több konferencia is előkészületben van, ezekre párhuzamos jelentkezési lehetőséget biztosít a rendszer.)

– Ezt követően töltse ki a lentebb található mezőket, ügyelve arra, hogy a csillaggal jelölt mezők ne maradjanak üresen. (Ha ezeket nem töltené ki, a rendszer nem teszi lehetővé a jelentkezési folyamat sikeres befejezését.) Fontos, hogy pl. az adószámnál kötőjelekkel elválasztva szükséges a helyes formátumot tartani.

– Kérjük, adja meg, honnan értesült a konferenciáról, írjon további megjegyzéseket, ha ezt bizonyos okokból fontosnak tartja, pl. kerekes székes résztvevők esetében, olyan körülménynél, amely esetlegesen a részvételi díjra befolyással van, stb.

– Válassza ki, hogy mely részvételi csomag (díjaszabás) vonatkozik Önre!

– További részletes információk érdekében, iratkozzon fel hírlevelünkre!

– Kérjük, figyelmesen olvassa el a jelentkezési feltételeket, majd ezek elfogadásához tegyen pipát a jelölőnégyzetbe. (A jelentkezési feltételeket mindenképpen szükséges elfogadnia!)

– Kattintson az “Adatok ellenőrzése” feliratú gombra, ekkor az oldal újratöltődik és lehetősége van újra áttekinteni megadott adatait, a jelentkezés részleteit. Ha a rendszer kitöltési problémát észlel, a lap tetején piros betűkkel jelzi ezt. Amennyiben minden megadott információ helyes, kérjük, a jelentkezési lap elküldéséhez kattintson a “Jelentkezés” feliratú gombra. Ezt követően rövidesen e-mailben küldünk automatikus visszaigazolást arról, hogy jelentkezését megkaptuk. Amennyiben 24 órán belül nem érkezik megadott e-mail címére ilyen üzenet, kérjük, érdeklődjön telefonon, vagy ismételje meg jelentkezését!

2. Jelentkezés faxon

Amennyiben bármely okból nehézsége támadna az internetes jelentkezési lap kitöltésével, lehetősége van faxon is elküldeni részvételi szándékát. Ebben az esetben kövesse az alábbi lépéseket:
Ide kattintva töltse le a jelentkezési lapot!
– Töltse ki, majd nyomtassa ki!
– küldje el faxon a (+36 1) 437-1470-es faxszámra!

3. Bővebb információ:
Telefon: 06-1-437-1414
fax: 06-1-437-1470

Ajánlott videó

Olvasói sztorik