Gazdaság

Az Invitel megvásárlására

sajtóértesülések szerint a Magyar Telekom tett ajánlatot.

A felkínált összeg egyelőre nem ismert, miként az sem, hogy mely további cégek pályáznak még az eladó sorban lévő, második legnagyobb magyar telekommunikációs cég megszerzésére.

A Beatles beperelte az Apple Computert,
miután a zenekar élő tagjai megelégelték, hogy az általuk Apple néven létrehozott lemezkiadót zavarja a számítógépgyártó cég tevékenysége, pláne, amióta iTunes néven zeneletöltési szolgáltatásokat is kínál.

Mobiltelefonálásra Lengyelországban
költöttek az ügyfelek a legtöbbet tavaly a közép- és kelet-európai térségben. A második helyen Csehország, a harmadikon Magyarország végzett – áll az amerikai International Data Corporation (IDC) piackutató cég felmérésében. A három ország együttesen az összes régiós költés 58,6 százalékát adta.

Elhagyja a fedélzetet Maradi István,
a magyarországi T-Mobile vezérigazgató-helyettese és szolgáltatásfejlesztési igazgatója, miután a Magyar Telekomba való beolvadás nyomán felkínált új munkakört nem találta megfelelőnek. A szakember 16 évi westeles munkaviszonya során meghatározó szerepet játszott a hazai 1G, 2G, 2.5G és 3G fejlesztésekben.

Az Albacomp Zrt.
Pukler Gábor személyében új vezérigazgatót nevez ki május elsejétől. A szakember a poszton Laufer Tamást váltja, aki 2003 februárja óta volt a társaság vezérigazgatója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik