Gazdaság

A félév anti-designer termékei

Infotech rovatunk nem szőrözik, és az elektronika fém-plasztik világában szokatlan, szőrös-bolyhos köntösbe (bundába) bújtatott jószágokban véli megtalálni az antitrend egyik vezérfonalát. Hogy kerül a CD a játékszörnybe, és a szusi az USB-portra? Ne kérdezzük, csak élvezzük, hogy meghökkenthetjük ismerőseinket.


A félév anti-designer termékei 1

Egér
Gepetto Cyclops
Meglehetősen bizarr az a magyar designerek műhelyéből származó egér, amely inkább hasonlít egy kifordított bundakesztyűre vagy szobafestőpemzlire, semmint valami olyasmire, amin szívesen pihentetné a kezét az ember számítógépezés közben.




A félév anti-designer termékei 2

Ébresztőóra
Clocky

Ha Picur nem akarna felébredni reggel tanítási napokon, jó szolgálatot tehet neki ez a csúnyácska vekker. Az agyafúrt processzort rejtő, kerekekkel szerelt óra ugyanis mindig máshova bújik a lakásban, így mire nagy nehezen megtalálja a lustálkodó, már magához is tért.




A félév anti-designer termékei 3

CD-tartó
Furgles

Stílusos kiegészítői a küklopsz egereknek ezek a szörnyszülöttek, amelyek nagy hasukkal a számítógép körül szanaszét heverő CD-k tárolására vállalkoznak. Bendőjük akkor van tele, ha 24 CD-t rejtenek.




A félév anti-designer termékei 4

Digitális hangszer
Morrison Digital Trumpet

Mielőtt bárki azt hinné, hogy a hangszerek megúsznák a modernizációt, cáfolatul álljon itt egy digitális trombita, amelynek gépfegyver külseje fújás közben arra emlékezteti a nézőt, mintha a zenész egy tárat készülne a szájpadlásába lőni. Csak bizakodhatunk, hogy Madárvédő Golyókapkodó majd megvéd…




A félév anti-designer termékei 5

USB-memória
Sushi Disk
A hűtőmágnes-őrületnek állít konkurenciát az USB-mánia. E hordozható tárolóeszköz köré a gyártók a legextrémebb dolgokat rendelik. Rovatunk egyik tagja sem érti, hogy a rántott rák és a tárkapacitás milyen elméleti síkon házasítható össze, a Távol-Keleten azonban ez nem okoz asszociációs problémát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik