Gazdaság

Opel Vectra – Úri középosztály

.

Nem lehet könnyű dolguk a dizájnereknek az uniformizált, egyen fizimiskájú modern autók világában, ha valami eredetit akarnak alkotni. #
A Signum, a G90 és más koncepciók egyéni vonalaiból kiérlelt, a jövő Opel armadájának stíluselemeit hordozó új Vectra formája nem extravagáns, inkább harmonikus. A modell 4 és 5 ajtós kivitelben is készül majd, s a hagyományok szerint bizonyára kombi verzió is várható.

A kezdeti motorválaszték 100 és 147 lóerős – valamint az ínyenceknek kínált 211 lóerős, V6-os – benzinesből áll, de a kollekciót két (100, illetve 125 lóerős) dízel is kiegészíti. Az új Vectrában mégsem az erő, sőt nem is a 12 év korróziós garancia a legmegkapóbb, hanem az, hogy individuális. A vevő az agyafúrt extrák bőséges tárházából válogathatja össze a személyiségéhez leginkább passzoló konstrukciót. A fázósok így rendelhetnek akár a lakásablakból bekapcsolható, távvezérlős kiegészítő fűtést, a nehezen manőverezők parkolás-segítőt, a kényelmesek pedig sebességrögzítőt vagy éppen guminyomás-ellenőrzőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik