Gazdaság

MOULIN ROUGE – Békebeli orfeum

Több mint tíz éve zárták be, s számos időpont-, illetve szerződésmódosítás után a hónap végén nyit újra a békebeli hangulatú Moulin Rouge. A Budapesten jelenleg működő több mint kétszáz mulató és lokál komoly versenyre számíthat, ugyanis az üzemeltető Pro Moulin Kft.-vel kötött bérleti szerződés nemcsak az orfeum működtetésére vonatkozik.

A tisztességes árfekvésűnek beharangozott mulató előcsarnokában kávézó-étterem nyílik, vasárnap délelőttönként pedig kakaóbárt terveznek a legkisebbeknek. Mindazonáltal az egymilliárd forintos beruházás költségeit főként az orfeumban szeretnék kitermelni. Oda a belépő 120 német márkába kerül majd, ezért a vendég a műsor mellett ötfogásos vacsorát fogyaszthat el egy fél üveg pezsgővel. Ami pedig a nyitó műsort illeti, abban a hagyományos számok keverednek új produkciókkal: ilyenek az erotikus Crazy horse show, illetve a travesztita show.

A megújult varietével egy időben debütál az új színes havi magazin, a Premier. Mint azt Kárpáti Tamás, a lap alapító főszerkesztője a Figyelő Plusznak elmondta, a százötven oldalas Premier mindenekelőtt azt az űrt kívánja betölteni, amely a valamikori Színházi Élet, a későbbi Színház és Mozi, majd a Film Színház Muzsika megszűnésével keletkezett. Az első szám egyes részletei meg is elevenednek a Moulin színpadán. –

Ajánlott videó

Olvasói sztorik