Tzuyang, a dél-koreai mukbang influenszer új videójában a budapesti Nagyvásárcsarnokba látogat, ahol egy kis vásárlás után végigkóstolja a csarnok ételkínálatát. Az ötvenkilós ételguru budapesti körútján már megjárta a Pléh csárdát, a Sir Lancelotot, a Nyugati McDonald’s-t, sőt még egy hentesüzlet teljes árukészletét is letesztelte.
A csarnokban ezúttal kezdésnek egy pékséget kiszúrva egyszerű pogácsával indított, amit sósnak, de ízletesnek ítélt. Ezt egy állítása szerint meglepően puha óriáspereccel öblítette le, amit nagy hümmögések közepette fogyasztott el.
Tényleg a magyaroknak van a legfinomabb kenyerük
– mondta a perecet felmutatva.
A tömött emeleti ételudvarban halászlével, csirkepaprikással és töltött káposztával folytatta a túrát. Mindhárom hagyományos magyar étel elnyerte a tetszését, és gyorsan el is tüntette ezeket a tányérokról.
Úgy gondolom, a koreaiak ezt nagyon szívesen fogyasztanák
– jelentette ki a kóstolás után.
Az étkezdék közül válogatva következőnek kolbásszal töltött kenyérre esett a választása, amihez köretnek sajtrudakat rendelt. A kenyér ezúttal is a kedvencének bizonyult, nem úgy, mint a kolbász, amit sósnak és rágósnak ítélt. Ezután megindult a desszert utáni vadászat, aminek során kézműves bonbonokra esett a választása – meglepetten tapasztalta, hogy dubaji csoki is szerepel a széles körű kínálatban. A csokoládé elfogyasztása után ismét sós étel következett, ezúttal egy hatalmas tál, amin a púpos adag sült csirkét vegyes köret kísérte. Étkezés közben egy korty Unicumra is rávetemedett, amiről viszont azt mondta, nem lesz a kedvence. Az ezt követő sajtkínálat végigkóstolása közben egy magyar rajongóval is találkozott a piacon, amit örömmel fogadott.
De itt még mindig nem állt meg a maratoni kóstolás. Az eddigieket egy nagy adag fondü, majd egy újabb csirkeétel követte, természetesen körettel együtt, amihez desszertnek pedig gyümölcssaláta dukált.
Még mindig nem érzem, hogy tele lennék
– mondta a csirkecombba harapva.