Élet-Stílus

Kajdi Csaba a Lakatos Márk-ügyről: Föl kell lépni, ítéletet kell hozni, ha valaki vétkezett, feleljen

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu
Úgy érzi, óriási baj, hogy a pedofíliát összemossák a homoszexualitással a közbeszédben.

Lakatos Márk Instagram-oldalán reagált az őt ért súlyos pedofilvádra. Ábrahám Róbert, a Pesti Srácok korábbi újságírója egy videóban beszélt arról, hogy tudomása szerint egy közszereplő súlyos szexuális bűncselekményeket követett el egy állami gondozott kiskorú ellen. Ábrahám az ügyben az ügyészséghez fordult. A publicista videójában megszólaló arról beszélt, hogy 15 évesen egy közvetítő útján pénzért került szexuális kapcsolatba egy ismert emberrel.

Lakatos azt írta, hogy az elmúlt napokban olyan súlyos és alaptalan vádak célpontjává vált, amelyek teljesen ellentétesek mindazzal, amit képvisel.

Először Nagy Ervin szólalt meg a celebvilágból az ügyről: „Kívánom, hogy a politikai ráhatástól független nyomozóhatóság a legkörültekintőbben járjon el. Kívánom, hogy minden, az ügyben érintett fél bizonyíthassa igazát. Kívánom, hogy az ítélet a társadalom javát szolgálja és iránytű legyen hasonló ügyekben. Kívánom, mint a mesékben, hogy a rossz nyerje el méltó büntetését, de adott esetben az is, aki alaptalanul vádol.”

Kajdi Csaba az Instagramján reagált az ügyre:

Miért nem foglalkozunk a gyermekvédelmi törvénnyel? Megszületett-e a múltkori, kegyelmi ügy után? Itt még nincs ítélet. Lakatos már pont kiírta az oldalára, hogy minden vádat és rágalmat visszautasít, és hajlandó együttműködni a hatóságokkal és válaszolni a kérdéseikre. Nyilván, hogy ha elkezdődik egy büntetőeljárás ellene

Az influenszer kiemeli, hogy mostanában sok jobboldali tartalomgyártótól hallja, hogy „vannak Pressman-pedofilok”, ezzel utalva azokra a hírességekre, akik David Pressman amerikai nagykövet oldalán mutatkoztak a múltban, akár nagykövetségi vacsorán, akár a Pride-on.

Tényleg fontos nekünk a gyermekvédelem?! Mert nincs olyan, hogy Pressman-pedofil. Pedofil van. Ez a gyerekek bántalmazásáról szól.

Kajdi szerint a homoszexualitást összemossák a pedofíliával:

Folyamatosan kattintják bele az agyadba, hogy ha te már meglátsz valakit, aki meleg, rögtön gondold pedofilnak, romlottnak. Egészen elképesztő ez a homofóbia, ami Magyarországon megy, úgy, hogy közben szeretnénk a nyugati világhoz tartozni. Vagy hát nem tudom, akarunk-e, én szeretnék. Azt gondolom, az ítélkezéssel óvatosan! Ha pedofíliáról van szó, megrontásról, gyermekbántalmazásról, föl kell lépni, ítéletet kell hozni, semmilyen formája nem elfogadható, és ha valaki vétkezett, feleljen a vétkeiért! Ez a meglátásom.

Kapcsolódó
Nagy Ervin a Lakatos Márk-ügyről: A kegyelmi ügy után a teljes körű feltárás létfontosságú, akkor is, ha kegyetlen
A Tisza Párt ismert arcává avanzsált színész a 30 éves ismeretség miatt szükségét érezte, hogy megnyilvánuljon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik