Élet-Stílus

PSG Ogli a DWTS-ról: Odamegyek, táncolok, meghallgatom, amit mondanak – pont leszarom, úgyis beszavaznak

TV2
TV2
Azt mondja, ő nem fogja magát sajnáltatni a közönségnek, holott neki is volt nemrég keresztszalag-szakadása.

Szombaton Papp Olivér (vagy művésznevén: PSG Ogli) is táncparkettre lépett a Dancing with the Stars című műsorban. Kevés pontot kapott, hiszen táncpartnerét is elejtette a produkció legvégén, ám így is beszavazták őt a második adásba.

Az internetes híresség vasárnap élő adást tartott a Twitch platformján, amelyben rögtön a műsor kivesézésével indított, megköszönve a szavazatokat nézőinek, figyeltünk fel rá. Továbbá kiemelte, hogy a műsor más szereplői talán túl nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy hassanak a nézők érzelmeire.

Félreértés ne essék, semmi bajom senkivel, de ez a sajnáltatás, hogy mindenki sír… elérzékenyülés meg minden. Én soha nem fogok beállni csicskának, előbb esek ki, minthogy elkezdjem magam sajnáltatni. Odamegyek, letáncolom, meghallgatom, amit mondanak, pont leszarom, úgyis beszavaztok, srácok, és ennyi. Én is mondhatnám, hogy jaj, volt egy keresztszalag-szakadásom, nagyon nehéz volt felkészülni

– váltott át, sírást imitálva, az internetes híresség.

Ezt nem fogjátok látni, ez nem én vagyok. Eljárok próbákra, lenyomom a táncot, utána fölülök, ti meg beszavaztok, srácok. Ennyi.

Kapcsolódó
Dancing with the Stars: PSG Ogli elejtette táncpartnerét
Később azt mondta, nem tudja, mi történt a parketten.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik