Élet-Stílus

Az utasok megdöbbenésére a repülő közepén kezdett el jógázni egy nő

Daisy Doris May / TikTok
Daisy Doris May / TikTok
Az Ibizáról hazafelé tartó brit nő fél lábbal még a nyaralásán érezte magát.

Hosszú órákon át egyhelyben ülni nem túl kényelmes és nem is egészséges, de amit egy 35 éves brit nő csinált, mégis kissé túlzásnak tűnik.

Daisy Doris May a Jet2 diszkont légitársaság egyik járatával Ibizáról tartott hazafelé a manchesteri repülőtérre, amikor több mint tízezer méteres magasságban, az üléssorok közötti folyosón elkezdett jógázni. A produkciót az utasok és a gép személyzete is döbbenten figyelte – írja a Metro című brit bulvárlap.

May az egyik utastársát kérte meg, filmezze le a jelenetet, hogy majd feltölthesse a TikTok-csatornájára. Azt mondta, az egész mutatvány egy vicc volt, melynek célja az „öntörvényű” emberek kifigurázása volt. A nő hozzátette, őt is meglepte, hogy a nagyjából ötperces jógamutatványa közben senki sem szólt rá, hogy hagyja abba, vagy üljön vissza a helyére. Szerinte az utasok nagy részének – ahogy a közösségi portálok kommentelőihez hasonlóan – sem esett le, hogy csak viccel.

@daisydorismay Would you… -Report Karen? -Join Karen? #inflightentertainment #airlinetiktok #airlines #travelling ♬ original sound - Daisy Doris May

Ajánlott videó

Olvasói sztorik