Élet-Stílus

Havas Henrik: Te, Dominik, biztos, hogy jó ötlet Lamborghinivel kóvályogni a belvárosban?

Farkas Norbert / 24.hu és Szajki Bálint / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu és Szajki Bálint / 24.hu
Az újságíró szerint a labdarúgó „kinőhetne a gyerekkorból”.

Néhány napja a Blikk arról számolt be, hogy „Szoboszlai Dominikot, a magyar fociválogatott csapatkapitányát egy méregdrága Lamborghiniben videózták le Budapesten”. A lap azt írta, az autó ára 190 millió forint.

A hírre Havas Henrik Facebook-posztban reagált, bejegyzése címeként az alábbi mondat szerepel: „Talán ki lehetne már nőni a gyerekkorból!”

Szoboszlai állítólagos luxusautójáról eszébe jutott egy saját emléke, amikor 1990 környékén megvette első nyugati kocsiját. Mint írta, akkor egyetlen kollégája, Mester Ákos újságíró, műsorvezető mondta el erről a véleményét, miszerint nem érdemes ilyen autót venni, mert „ne találgassa senki, hogy miből van rá pénzem, miért nem jó nekem egy Zsiguli”.

»Őszintén, Henrik! Hiányzott Neked ez az autó meg hogy veled foglalkozzanak«, »Igen, hiányzott«” – mondtam Ákosnak. »Ültem eleget Trabantban, Kispolszkiban, Skodában, Zsiguliban, majdnem 40 éves Volkswagen Bogárban, úgyhogy igen, hiányzott nekem a Toyota Corolla«

– anekdotázott Havas, majd arról írt: egy alkalommal felesége kabrióját kellett vezetnie, leengedett tetővel, és egyáltalán nem volt jó élmény számára.

Gondolom, most, a napokban nézhettek annyi szeretettel a Szoboszlai autójába, mint huszonvalahány évvel ezelőtt engem néztek meg a Havasné kabriójában. Nem értem. Nincs az egyébként tényleg remek focista környékén egy normális ember, aki Mester Ákos módjára megkérdezte volna, hogy Te, Dominik, biztos, hogy jó ötlet Lamborghinivel kóvályogni a belvárosban? Jó, tudom, tényleg jó focista, helye van a Liverpoolban, néha gólokat is rúg, de talán már kinőhetne a gyerekkorból!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik