Élet-Stílus

Liptai Claudia azt mondja, amennyiben lánya külföldi egyetemet választ, „ha csak nem korbáccsal verik”, nem fogja engedni, hogy fél év után otthagyja

Nyitrai Szilárd / RTL2
Nyitrai Szilárd / RTL2
A műsorvezető szerint a kitartás nagyon fontos tulajdonság, amit az embernek meg kell tanulnia a karrierje elején – ennek ellenére semmire sem tervezi rákényszeríteni a lányát, és reméli, hogy Panka inkább itthon tanul majd tovább.

Schóbert Lara a minap ruhamodellként vonult a Sugarbird új kollekciójának bemutatóján, akárcsak Gesztesi Panka. Lányát Liptai Claudia is megnézte a márka eseményén, akivel a Bors beszélgetett a helyszínen.

Megvan a magához való józan esze, és azt gondolom, hogy a modellkedés egy nagyon jó dolog, szereti is, szívesen dolgozna akár többet is. Viszont egyelőre még csak most fog érettségizni, így a tanulás kardinális kérdés, illetve, hogy elindítsa a saját életét. Nem irigylem a mai fiatalokat, tényleg nem. Azt látom, hogy nagyon szétforgácsolódottak, szorongóak, úgyhogy nagyon remélem, hogy boldog lesz és jókedvű az életében, mert ez a legfontosabb. Imádja ezt csinálni, barátok között van

mesélte Liptai a lányáról, aki azon is gondolkozik, hogy talán külföldi egyetemet választ majd magának, ahol továbbtanulhat.

Én azt gondolom, hogy az a legszerencsésebb, ha eldönt valamit és azon az úton végig is megy. Ha csak nem korbáccsal verik egy egyetemen, én nem fogom neki engedni, hogy egy fél év vagy egy év után félbehagyja és hazajöjjön, mert szerintem a kitartás, az egy olyan nagyon fontos emberi tulajdonság, amit meg kell tanulni a karrierünk elején. Rá fog jönni ő is, hogy ami rosszak tűnik, vagy csak annak indul, abból is lehet még jót kihozni, hiszen ez is egyfajta tanulási folyamat.

A műsorvezető a téma kapcsán hozzátette: ennek ellenére semmire nem fogja rákényszeríteni a lányát, és reméli, hogy Panka inkább itthon keres majd magának egyetemet.

Úgy jóval egyszerűbb lenne az életünk, de teljesen megértem azt is, hogy kipróbálná magát egy külföldi egyetemen. De akkor már valami jó helyen, ahová utazhatok majd én is

– mondta a lapnak.

Kapcsolódó
Schóbert Lara ezúttal ruhamodellként vonult egy rögtönzött „kifutón”
Elképesztően sok támogató hozzászólást kapott édesanyja posztja alatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik