Élet-Stílus

Zayn Malik és Louis Tomlinson is elbúcsúztak Liam Payne-től

Michael Buckner / AMA2014 / Getty Images
Michael Buckner / AMA2014 / Getty Images
Nehezen tudják feldolgozni azt, ami történt.

Liam Payne halálhíre lesújtotta a zenei világot, érthetően a One Direction korábbi tagjait is. Harry Styles posztban búcsúzott egykori bandatársától, most Zayn Malik és Louis Tomlinson is megtették ugyanezt.

Malik nagyon hosszan írt arról, hogy sohasem tudta megköszönni igazán Payne-nek, hogy támogatta őt fiatalabb korukban.

Annak ellenére, hogy fiatalabb voltál nálam, mindig értelmesebb is voltál nálam. Persze önfejű, határozott, és nem féltél megmodani az embereknek, ha tévednek.

Malik azt írja, nekik is sok vitájuk volt, de mindig tisztelte, zeneiségéről pedig úgy ír, Payne volt közöttük a legképzettebb.

Hozzád képest semmit sem tudtam a zenéről, kezdő gyerek voltam, tapasztalat nélkül, te pedig már profi. Elvesztettem egy testvért, és el sem tudom mondani, mit adnék azért, hogy még egyszer utoljára megölelhesselek, és rendesen elbúcsúzhassak tőled, elmondva, hogy nagyon szerettelek és tiszteltelek.

Tomlinson is érzelmes sorokban búcsúzkodott, felidézve Liam tehetségét.

Liam 16 volt, mikor először találkoztunk, én 18, és azonnal lenyűgözött a hangja. De ami még fontosabb, ahogy telt az idő, esélyt kaptam, hogy lássam azt a kedves testvért, akire egész életemben vágytam. Liam egy hihetetlen dalszerző volt, remek dallamérzékkel, gyakran beszéltünk arról, hogy újra együtt megyünk a stúdióba, hogy megpróbáljuk újraalkotni valamit abból a kémiából, amit a zenekarban felépítettünk.

Az énekes kiemelte, nagyon hálás lenne, ha megadatott volna, hogy elbúcsúzzon Payne-től, ám ez nem lehetséges. És ígéretet tett, hogy Payne fiára mindig figyelni fog.

Szeretném, hogy tudd, ha Bearnek valaha is szüksége lesz rám, én leszek az a nagybácsi, akire szüksége van az életében, és mesélek neki arról, hogy milyen csodálatos volt az apja.

Kapcsolódó
Harry Styles reagált Liam Payne halálhírére
Gyakorlatilag együtt nőttek fel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik