Élet-Stílus

Gazdag Tibor Sallai Nóráról: Végigkísértem az egész családalapítását és boldogságát, épp ezért volt sokkoló látni, hogyan alakult

TV2
TV2
Évekig játszottak együtt a Jóban Rosszban című sorozatban.

Szeptember végén a 24.hu-n is hírül adtuk, hogy a Jóban Rosszban egykori színésznője, Sallai Nóra és a kisfia súlyos autóbalesetet szenvedtek. A Közönség.hu Facebook-oldalán megosztott bejegyzésben akkor azt írták, Sallai állapota válságos, sürgősen vérre van szüksége, így azt kérték, aki teheti, vegyen részt irányított véradáson és segítsen a színésznőnek. Egy héttel ezelőtt derült ki, hogy Sallai fia elveszítette az életben maradásért folytatott harcot.

Gazdag Tibor nemrég a 60. születésnapjának apropóján adott interjút az nlc.hu-nak, melynek során arról is kérdezték, hogyan érintette egykori kolléganőjének balesete, akivel éveken át szerepeltek együtt a Jóban Rosszban című sorozatban.

Amikor az első napokban keresett emiatt a bulvársajtó, egyszerűen nem tudtam mit mondani. Engem napokra lesokkolt ez a történet. Évekig volt a partnerem a sorozatban, egy nagyon kedves, jószívű, tiszta, tisztességes és tehetséges embert ismerhettem meg. Végigkísértem az egész családalapítását és boldogságát. Épp ezért volt sokkoló látni, hogyan alakult

– fogalmazott a színész, hozzátéve:

Lesújtott, ami vele történt, az elsők között rohantam a véradásra. Amit lehet, igyekszem megtenni, de alapvetően tanácstalannak érzem magam. Nem tudom, mit tehetnék.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik