Élet-Stílus

Járai Kíra: Gyakorlatilag azzal is lehet népszerűnek és sikeresnek lenni, ha nagyon utálnak

RTL Klub
RTL Klub
A szinkronrendező szerint az említett jelenség egy sajnálatos tendencia.

Járai Máté és felesége, Járai Kíra a Story kamerája előtt adtak villáminterjút: a beszélgetés során a színész elmondta, számára mindig is azok az ismert emberek voltak szimpatikusak, akik nemcsak a pozitív dolgaikat osztották meg, hanem azt is lehetett tudni róluk, hogy vannak nehézségeik. Bevallása szerint ha nehéz időszaka volt, mindig az segített neki, ha olyan interjúkat olvasott, melyeket látva az az érzése támadt: nincs egyedül a problémájával. A téma kapcsán kiemelte, hogy neki innentől kezdve egyértelműen célja volt az, hogy róla azt is tudják az emberek, ami nem feltétlen lesz mindenki számára pozitív.

Úgy éreztem, hogy vagy ezzel együtt fognak engem és minket szeretni, vagy enélkül sem.

A házaspár az interjúban arról is szót ejtett, hogy meglátásaik szerint az emberek sokszor nehezen választják külön azt, hogy valaki nagyképű vagy önazonos. Véleményük szerint ők az utóbbi táborba tartoznak, a színész pedig beismerte, ha szerepel egy műsorban, és hetekig csak pozitívat írnak róla, az a kérdés szokott felmerülni benne: „mi van, nem nézik elegen?”.

Emlékszem, hogy amikor mondjuk a Survivorben szerepeltem, már két hete ment a műsor és semmi negatívum nem volt. Akkor mondtam, hogy te jó ég, már nem is utálnak? Hát ez borzalmas!

– jelentette ki Járai Máté, mire felesége hozzátette:

Lássuk be, hogy azért sajnos ez egy tendencia, hogy minél többen utálnak, tehát gyakorlatilag azzal is népszerűnek lehet lenni, és nagyon sikeresnek, ha nagyon utálnak.

Férje a téma kapcsán megjegyezte, azért reméli, hogy ők ketten nem közutálat tárgyai, mire a szinkronrendező azt felelte: „most már nem”.

Járaiék a múlt hónapban a kapcsolatukról is meséltek a Storynak.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik