Élet-Stílus

Még a Milton hurrikánból is pénzt akartak csinálni az influenszerek

Egyikük több tízezer dollárt ajánlott fel annak, aki hajlandó élőben közvetíteni a hurrikánt, de a pénzt mégsem fizette ki.

A Milton hurrikán hatalmas pusztítást végzett Floridában, galériánkban megnézheti, hogy milyen állapotok uralkodtak az államban. Ezért is érthetetlen, hogy voltak olyanok, akik nem nagyon törődtek a figyelmeztetésekkel, és ennek még hangot is adtak a közösségi médiában.

Az indy100 szúrta ki Caroline Calloway posztját, amelyben az influenszer arról ír, hogy nem hagyja el a házát, bár „kicsit” aggódik. Az X-en még azt is hozzátette, hogy a követői vásárolják meg második könyvét, amely „hamarosan megjelenik, ha túlélem”.


Egy másik TikToker, aki kikapcsolta a kommenteket a kliphez, azt közölte, hogy nem hagyja el a házát, mert a házuk biztos, kibírja. Igaz, az ő bejegyzése már elérhetetlen.

Adin Ross streamer 30 000 dollárt (kb. 11 millió forint) ajánlott fel valakinek, aki hajlandó volt közvetíteni a Milton hurrikánt, később 75 000 dollárra (Kb. 27,5 millió forint) emelte az összeget, ha az illető „súlyosan megsérül”.

@thestreamingplug Adin Ross is paying people 70k to go to Florida and try to survive the hurricane 😳 #adinross #adinrossclips #fyp #viral #adin ♬ TRANSGENDER (PEARL WHITE VIP) - PEARL WHITE

Később kiderült, hogy Ross is csak a nézettség miatt dobta be az ötletet, Mike Small Jr. influenszer arról panaszkodott, hiába élőzött a hurrikán közepéről, Ross azt közölte vele, hogy nem kap egy fillért sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik