Élet-Stílus

Szulák Andrea: Nálam a kaszni a régi, kicsit át van dukkózva, de semmi extra beavatkozás nincs

TV2
TV2
Azt mondja, rajongói gyakran dicsérik a külsejét, ha összefutnak vele valahol.

Negyven éve van a pályán Szulák Andrea, amit decemberben az Erkel Színház színpadán ünnepel majd, egy koncerttel. Az évforduló apropóján a Bestnek adott interjút a 60 éves énekesnő, aki elárulta, amikor az utcán találkozik a rajongóival, szokták neki mondani, hogy élőben „mennyivel helyesebb, vékonyabb és fiatalabb”.

Lehet, hogy így van, de azt látom, hogy aki kint van a placcon, próbál szebbnek, fiatalabbnak látszani. Van, aki plasztikáztat, van, aki letagadja a korát, hogy még piacképes legyen. Én kiszálltam ebből a versenyből. Nálam a kaszni a régi, kicsit át van dukkózva, de semmi extra beavatkozás nincs

– osztotta meg a lappal az énekesnő, hozzátéve: sima arcbőre genetika, de a szeme körül neki is van mosoly-, a szájánál pedig szomorúságránca, melyekért megdolgozott.

A testalkatát illetően Szulák úgy fogalmaz: sosem volt modellalkat, a színpadi szerepei megkívánták, hogy fogyjon öt kilót vagy épp hízzon tízet.

De ebben a jojóban sokszor közrejátszik az is, hogy éppen boldog vagy szomorú vagyok. Ha az utóbbi, akkor megjön az étvágyam és szaladnak rám a kilók.

A énekes-színésznő a beszélgetés során elmondta, hogy jelenleg elégedett, élete korábbi nehézségei pedig megtanították arra, hogy mindent, ami pozitív, jó vagy valóságos, azt hatványozottan tudja értékelni.

Lánya, Rozina jövőre fog érettségizni. Mint mondja, szorgalmasan tanulja az elengedést, ám szerencsésnek tartja magát, lánya ugyanis szerelmes.

A választottja egy csodálatos srác, így azt érzem, lépésről lépésre nyúlik meg a k6öldökzsinór köztem és a lányom között. Még nem tapasztalok fájdalmat meg az aggodalmat meg a kétségbeesést meg a »jaj, istenem, most vele mi lesz« dolgot. És az én életemnek is van egy másik része, még nem túl komoly. De van, ahol én vagyok a főszereplő, és onnan is kapok egy kis lelki támogatást. Az ember még él, bizakodik, hogy ez a lelki támogatás egyszer csak megjön, és úgy tűnik, most megjött

– árulta el.

BEST
Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik