Élet-Stílus

Gáspár Bea: Nem tudnám elképzelni, hogy a gyerekeim szüljenek

Tulok András / RTL Klub
Tulok András / RTL Klub
Úgy véli, a lányai még nem állnak készen a családalapításra, és saját bevallása szerint ő sem volt még elég érett, amikor húszévesen anya lett.

Gáspár Bea lesz Lékai-Kiss Ramóna vendége a TV2 Titkok szerdán megjelenő epizódjában. A rész előzetesei szerint a műsorban arról is szó lesz, hogyan élte meg az anyaságot húszévesen Gáspár Győző felesége, aki jelenleg el sem tudja képzelni, hogy nagymama legyen.

Húszéves voltam, amikor Evelin született, ez egy ilyen fiatal felnőttkor. Én, mondjuk, nem tudnám elképzelni, hogy a gyerekeim szüljenek, még akkor sem, hogyha Evelin harminc éves. Mert még nem érettek rá, egyik sem. Én sem voltam rá érett, és akkor én sokat lepasszoltam Evelint anyuhoz. Ezért egy kicsit lelkifurdalásom is van. Mert amikor Evelin baba volt, megszületett, és sírt, én nem tudtam, hogy mi baja van

– emlékezett vissza Gáspár Bea, hozzátéve: furcsa helyzet alakult ki az otthonukban, miután férjével szülők lettek, a családjaik ugyanis nem jöttek ki jól.

Az én családom anyagi helyzete meg sem közelítette a Győző családjának anyagi helyzetét. Ennél fogva ugye mindent ők akartak így az uralmuk alatt tartani, hogy őnekik van pénzük. Volt egy olyan pillanat, amikor az Evelin megszületett, hogy azt mondták, »ide többet anyukádék ne jöjjenek«.

Gáspár Bea a téma kapcsán megosztotta, hogy sokáig szeretett volna jó viszonyt kialakítani férje családjával, de mivel úgy érzi, erre sosem fog sor kerülni, mára elengedte a dolgot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik