Élet-Stílus

„Van három napunk felkészülni” – pusztító erővel tart a Milton hurrikán Florida irányába, ahol Gombos Edináék is élnek

TV2
TV2
Az egykori műsorvezető óráról órára tervezi majd közvetíteni az eseményeket.

Nemrég a 24.hu-n is hírül adtuk, hogy Florida életveszélyes erejű hurrikánnal néz szembe. A hurrikánt hétfőn rövid ideig a legerősebb, 5-ös kategóriába sorolták, majd valamelyest gyengült, és most a még mindig pusztító 4-es kategóriába sorolható. Nem kizárt ugyanakkor, hogy a későbbiekben visszaerősödik az 5-ös szintre.

A térségben él családjával Gombos Edina egykori műsorvezető is, aki nemrég az Instagram-oldalán posztolt a témában.

Újabb hurrikán érkezik, ami már csak azért is meglepő, mert ugye alig tíz nappal ezelőtt Florida nyugati oldalát, még inkább Észak-Karolina egyes részeit teljesen átrendezte a Helene hurrikán. Ez a mostani Milton más útvonalon halad majd, bennünket is érint.

– mondta bejelentkezésében Gombos.

Van három napunk felkészülni rá, épp most már a benzinkútnál vagyok, megtankolom az autómat, ez is a felkészülés része. Hogy hogyan zajlik ez az egész ilyenkor, azt majd megmutatom nektek a következő videómban, mert hogy óráról órára közvetítem majd az eseményeket. Úgy láthatjátok majd a felkészülésünket, azt is, amikor megérkezik a hurrikán. És amikor elvonult, akkor kimegyek a városba szétnézni, hogy mit hagy maga után

– tette hozzá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Edina Gombos (@ittvanamerika_hivatalos) által megosztott bejegyzés

Az egykori műsorvezető posztjához a szintén Amerikában élő Polgár Kriszta is kommentelt, mint írta, ha Gombosék nem bánják az utazást, szívesen látják őket texasi otthonukban.

Kapcsolódó
„Ez egy szörnyeteg lesz” – pusztító erővel tart Florida felé a Milton hurrikán
255 km/h-s sebességgel halad az amerikai partok irányába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik