Élet-Stílus

Miller Dávid a Sztárbox feladásáról: Nem tudtam kihozni magamból azt a rengeteg mindent, amit beletettem

Hargitay Olivér / RTL
Hargitay Olivér / RTL
Egy komoly sérülés miatt volt kénytelen visszalépni a versenytől az elődöntő előtt.

Miller Dávid és edzői a Sztárbox legutóbbi versenynapján jelentették be, hogy a műsorvezető kénytelen visszalépni a versenytől, egy komoly orrtörés miatt. Miller nemrég a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében írt arról, milyen érzések kavarognak benne a feladással kapcsolatban.

Köszönöm nektek, hogy ilyen sokan írtatok, meg velem vagytok! Ezt éreztem végig, hogy rengetegen osztoztok velem ebben az útban, és ezért is sajnálom ennyire, hogy így kellett véget érjen. Szerettem volna sok embernek erőt adni, motiválni, mutatni valami mást magamból, amit ezen keresztül talán ti is megtalálhattok. Bízom benne, hogy egy része sikerült. Nyilván itt nemcsak a győzelemről van szó, hanem arról, hogy nem tudtam kihozni magamból azt a rengeteg mindent, amit beletettem. De nincs baj! A belefektetett munka ettől még nem lett kevesebb. Most ebből kell kihozni a maximumot! Most egy hét szomorkodás, fekvés, aztán minden megy tovább! Ölellek titeket

zárta sorait.

Miller Dávid helyét Sárközi Ákos veszi át a férfi könnyűsúlymezőny elődöntőjében: a séf visszatérve ismét összecsap majd Horváth Tamással, aki korábban kiejtette.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik