Élet-Stílus

Kiállt az úttestre az influenszer, hogy elüsse egy autó – részben sikerült a dolog

Az ausztrál tartalomgyártó vélhetően bokatörést szenvedett.

Emily Webb influenszert kisebb autóbaleset érte. Ezt nem úgy kell érteni, hogy a 25 éves ausztrál nő gyalogosként közlekedett, és figyelmetlen volt, netán egy autós nem vette őt észre.

Emily Webb szándékosan állt ki az utca közepére, hogy kipróbáljon egy TikTok-trendet.

A tinédzserek kedvenc online felületén a sok bizarr kihívás egyike a „trust him trend”: a videókon szereplő nők úgy bizonyítják be, hogy bíznak párjukban, hogy kiállnak az úttestre, a barátjuk pedig egy autóval feléjük hajt, majd az utolsó pillanatban fékez. És így a nők kiírhatják, hogy lám, az életüket is kockára tennék, annyira megbíznak szerelmükben.

Jelen esetben az ausztrál tartalomgyártó által felkért férfi – aki, lévén, hogy Webb szingli, egy barátja volt – sajnos a szükségesnél egy másodperccel később fékezett.

A nő vélhetően bokatörést szenvedett.

Ha bárki azt gondolná, hogy az influenszer megbánta a dolgot, tévedne. Egyáltalán nem bánta meg, hisz a videó nagyot megy a közösségi médiában.

„Nem bántam meg. De semmiképpen sem akarom, hogy újra elüssön egy autó (…) Sokkal rosszabbul is alakulhatott volna” – idézi Webb szavait a New York Post.

Az influenszer, akit 172 ezren követnek az Instagramon, elárulta, hogy a sérülés néhány hétig vélhetően korlátozza az online tartalomgyártásban, ezzel együtt hihetetlenül szerencsésnek érzi magát, amiért saját időbeosztása szerint dolgozhat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

EMILY WEBB (@gucciqueenofbne) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik