Élet-Stílus

Élete legfélelmetesebb pillanataként élte meg a tiktoker, mikor találkozott a „nagylábbal”

Az élményről videó is készült.

A hiedelmek szerint Észak-Amerika erdejeit egy humanoid, szőrös szörnyeteg tartja rettegésben már évszázadok óta, és az emberek nem restek újabb és újabb bizonyítékokkal előállni, hogy igazolják a lény létezését. Habár egy tanulmány rámutatott, hogy az ilyenkor észlelt élőlények valójában csak hátsó lábaikra emelkedett fekete medvék, egy tiktoker olyan videót tett közzé, amelyen nyilvánvalóan nem egy medve látható. Az E_ManAlfaro nevű felhasználó élete legijesztőbb pillanataként emlékszik vissza az állítólagos nagylábbal való találkozására, amiről egy 9 másodperces, mostanra 5 milliós megtekintésnél járó felvételt is megosztott – írja a LadBible. A videón látható, amint a kriptidre hasonlító lény Oklahoma egyik erdejében egy fát támaszt a hátával, békésen majszol egy növényt, majd megfigyelőjét észlelve feltápászkodik, ami után a kamera mozgásából arra következtethetünk, hogy az operatőr menekülésbe kezd.

@e_man580 Scariest moment of my life and I really think I caught a fucking Bigfoot on camera in parallel forest. I wakes just doing some sight seeing and enjoying the day and saw something in the distance. Im still shaking as I type this. #bigfoot #sighting #oklahoma #parallelforest #fyp #scared ♬ original sound - E_ManAlfaro

A kommentelők közt akadt, aki teljesen biztos lett abban, hogy a szörnyeteget látták, azonban volt, aki belinkelt egy interneten megvásárolható jelmezt, amely viselője pont úgy mutatna, mint a levideózott nagyláb.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik