Élet-Stílus

Jennifer Aniston reagált néhány róla szóló pletykára

Amy Sussman / FilmMagic / Getty Images
Amy Sussman / FilmMagic / Getty Images
Több dolgot cáfolt, de néhány meglepő sztoriról elismerte, hogy igazak.

Jennifer Aniston a minap Jimmy Kimmel talkshowjának vendége volt, ahol a műsorvezető egy sor pletykával szembesítette a színésznőt, amelyek róla szólnak – szúrta ki a Page Six.

Aniston egyenként reagált is ezen híresztelésekre, cáfolta például, hogy viszonya lett volna Barack Obamával, akivel elmondása szerint egyetlen egyszer találkozott, és a feleségét, Michelle Obamát jobban ismeri, mint az egykori amerikai elnököt.

Meglepetten hallotta, hogy állítólag 4 ezer dolláros öregedésgátló vízszűrőt szereltetett be az otthonába a kutyáinak. Mint mondta, a pletyka nem igaz, és ha létezne is ilyen eszköz, akkor sem akarná megvenni. Kiderült továbbá, hogy nincs fekete öve jiu-jitsuban.

Az Emmy-díjas színésznő azonban elismerte, hogy próbált már ki lazacspermás arckezelést, ahogyan azt is, hogy a külföldi utazásai alkalmával magával szokott vinni egy üveg olívabogyót. Ezek mellett megerősítette, hogy gyerekként egy művét kiállították a New York-i Modern Művészetek Múzeumában.

Aniston arra a kérdésre először nem akart válaszolni, hogy valóban egy lezárható tasakban tartja-e az elhunyt terapeutája hamvait, de végül bevallotta, hogy a dolog „egy kicsit igaz”.

A Page Six emlékeztetett, hogy a színésznő egy 2012-es interjújában beszélt arról, hogy a terapeutája a lányaként tekintett rá, ő pedig úgy gondolt a nőre, mintha az anyja lenne, és miután a temetésén kis zacskókban osztották szét a hamvait, megtartotta, amit kapott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik