Élet-Stílus

X-Faktor: Három esélyt is kapott a mentoroktól egy versenyző, végül Majka vezette le a színpadról

RTL
RTL
Gáspár Laci kardoskodott érte, de mindhiába.

Az X-Faktor legutóbbi válogatóján Bodács Judit is bemutatkozott a zsűri előtt. A róla készült videóban a versenyző elmondta, hogy az éneklés a legfontosabb része az életének, zenei hallását pedig édesapjától örökölte.

Azt gondolom, hogy nagyon könnyen megragadnak a fülemben a dallamok, és nem hamis, ahogyan visszaéneklem, legalábbis a visszajelzések alapján. És hát nyilván azt, hogy hamis, vagy nem hamis, azt leginkább onnan lehet megállapítani, hogy mások mit mondanak

fogalmazott a felvételen, majd később hozzátette: szerinte a pop dalok illenek a legjobban a hangjához, de szívesen énekes bluest, jazzt és rockot is, továbbá „igen magas operaénekesi magasságokba is fel tud menni”.

Bodács énektudása végül nem győzte meg a mentorokat, Gáspár Laci viszont élvezte az előadásait, ezért a közbenjárásával háromszor is megpróbálkozhatott az énekléssel. Az utolsó dal előtt az énekes még a kulisszák mögött tartózkodó Pápai Jocit is behívta a stúdióba, ahol elfoglalta Majka helyét. A színpadon álló versenyzőhöz aztán Pápai és Gáspár is csatlakoztak, utóbbi együtt is énekelte vele a Nox Százszor ölelj még! című dalát. Majka végül egy ponton visszatért a stúdióba, beállt táncolni, majd levezette a színpadról Bodácsot.

Ne vidd el! Megyek vele!

– ment utánuk Gáspár.

– Ne haragudjál már… rájuk!
– Nem haragszik, szia, minden jót kívánunk! Dávidka, oldd meg ezt a problémát, jó?

– bízta a rapper a műsort vezető Miller Dávid gondjaira a versenyzőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik