Élet-Stílus

„Orvosi eset vagy!” – Béres Anett és Zsigmond Angi úgy összekaptak az Ázsia Expressz kibeszélő műsorában, hogy utóbbi felállt a helyéről

TV2
TV2
Az egykori reality-szereplő hazugsággal vádolta meg az influenszert.

Péntek este újabb epizóddal folytatódik az Ázsia Expressz, ami után szokás szerint a műsor kibeszélője kerül képernyőre. Az adás előzetese szerint Béres Anett, Sáfrány Emese, illetve Zsigmond Angi és Mészáros Bende biztosan ott lesznek a TV2 stúdiójában, ahol össze is kapnak.

A beharangozó-videó elején Béres azt fejti ki éppen, hogy sokszor, amikor Zsigmond nézi őt, úgy érzi magát, mintha az óvodában lenne, ahol csúfolni akarják.

Bántani akarnak a külsőmmel, a külsőnkkel, a korommal. 42 éves vagyok, szerintem ez nincs közel az 50-hez. Az, hogy az életem legnagyobb kudarca számomra, hogy nekem nem lett családom, nem gondolom, hogy ennek bármi köze van az Ázsia Expresszben való részvételemhez vagy ehhez a játékhoz

– fogalmazott Béres, míg egy másik videóban az hallható, hogy Zsigmond Angi arról beszél, Béres már a műsor elején letiltotta őt mindenhol.

– Nem a műsor elején. Amikor megláttam, hogy miket mondtok a hátunk mögött, nem szemtől szemben rólunk, akkor. Úgyhogy nem a műsor elején.
– De megmondtuk szembe neked, Anett!
– Amiket mondtatok? Dehogy mondtátok szemtől szemben! Ne viccelj már, most néztem a tévében, hogy miket beszéltek rólunk. Ne viccelj már, Angi! Ne hazudjatok már, könyörgöm! Orvosi eset vagy!

– jelentette ki Béres Anett, mire Zsigmond Angi elnézést kért, majd felállt a székéről és elindult, hogy elhagyja a stúdiót.

Hogy az influenszer végül visszatér-e a helyére, az az Ázsia Expressz kibeszélőjének mai részéből derül majd ki.

A két páros egyébként korábban is került már összetűzésbe a kibeszélő műsorban.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik