Élet-Stílus

Sztárbox: meccse végén Shane Tusup véletlenül a bírónak osztott ki egy ütést

RTL
RTL
Torghelle Sándor éppen a sarokba szorította be az edzőt, amikor a bíró közbelépett.

A Sztárbox negyedik versenynapja a 42 éves Torghelle Sándor és a 36 éves Shane Tusup meccsével zárult. A férfi középsúlymezőny meccse már az első menetben véget ért, a bíró ugyanis technikai KO-t hirdetett, miután az egykori futballista több komoly ütést is kiosztott az amerikai edzőnek. Amikor viszont Torghelle az első menet utolsó negyedében a sarokba szorította Tusupot, a bíró pedig közbelépett, az edző véletlenül utóbbinak osztotta ki az utolsó ütését.

Noha a ringben elhangzottakat ezután nem lehetett hallani, Tusup valószínűleg elnézést kért a bírótól, utóbbi szájáról ugyanis az „it’s okay”, azaz „semmi baj” szavak voltak leolvashatók, amikor Tusuppal egymásra néztek.

Az említett pillanatokat ide kattintva lehet visszanézni.

Kapcsolódó
Torghelle másfél perc alatt kiütötte Tusupot, Czutort leléptették – képeken a Sztárbox negyedik versenynapja
Vasárnap újabb meccsekkel folytatódott a Sztárbox: az első mérkőzésen Földes Eszter és Lola csaptak össze női pehelysúlyban, majd a férfi nehézsúly-kategória versenyzői, Mészáros András és Czutor Zoli léptek a ringbe, a harmadik csatát pedig Shane Tusup és Torghelle Sándor vívták egymással férfi középsúlyban. Utóbbi két meccs már az első menetben eldőlt. Galéria.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik