Élet-Stílus

Mikes Anna elárulta, idén miért nem vállalta a Dancing with the Starsban való szereplést

TV2
TV2
A tavalyi évadban győztek Krausz Gáborral.

Hétfőn a TV2 bejelentette, idén kik szerepelnek a Dancing with the Starsban. Sokaknak feltűnt, hogy a profi táncosok között nincsen ott Mikes Anna, aki múlt évben megnyerte a versenyt celebpartnerével, Krausz Gáborral.

Mivel a 2024-es évad tizedik párosát még nem jelentették be, többen úgy gondolták, talán köztük lesz majd Mikes Anna, azonban most maga a táncosnő jelentette be az Instagramján, hogy ez téves feltételezés. Követőinek címzett posztjában ezt írta:

Idén sajnos már nem fogok szerepelni a Dancing With The Stars műsorában. Bár a felkérést a TV2-től megkaptam, hosszas mérleges után úgy döntöttem, hogy nem vállalom a szereplést.

Így folytatta: „Őszintén bevallom, hogy a szívem szakad meg, hiszen az elmúlt négy évad nagyon sok élményt, érzést és a közönség szeretetét jelentette nekem. Minden porcikámmal imádtam, magaménak éreztem ezt a műsort. A kollégáim a barátaim lettek és azon túl, hogy tavaly a trófeát is hazavihettük Gáborral, megtaláltuk egymásban a szerelmet is”.

Persze, nehéz elengedni azt, amiben sikeresek vagyunk és szeretjük is. Ez pont olyan, mint az élsport. De hiszem azt, hogy a csúcson kell abbahagyni. Annyi érdekes és szép dolog van az életben, amivel érdemes foglalkozni, amire érdemes időt, energiát szánni. Aki ismer engem, az pontosan tudja, hogy csak azokra a felkérésekre mondok igent, amit szívből tudok csinálni. Idén ez most nem menne, mert úgy érzem, a szereplésem nem a táncról szólna, hanem a bulvárról. Ebből pedig én szeretnék kimaradni. Számomra a magam, és családom nyugalma a legfontosabb, köszönöm mindenkinek a megértést és az eddigi támogatást

– árulta el döntése okát, majd sok sikert kívánt a műsor szereplőinek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mikes Anna (@mikesannams) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik