Élet-Stílus

Így segít a TV2 az övsömörben szenvedő Liptai Claudiának a Sztárban sztár All Stars következő adásában

TV2
TV2
A színésznő előreláthatólag szombaton visszatér a zsűriszékbe.

Kórházba került Liptai Claudia, a hírt maga jelentette be a közösségi oldalán, hétfő délután.

A betegségem egy héttel ezelőtt kezdődött. A diagnózis: övsömör. Aki már átélte ezt a betegséget, tudja, hogy döbbenetes, semmihez sem hasonlítható fájdalommal jár

– írta akkori posztjában a színésznő, aki jelenleg hétvégénként a Sztárban sztár All Starsban zsűrizik. Elárulta: már a múlt heti élő műsorok alatt is voltak számára embert próbáló pillanatok, de igyekszik felgyógyulni a most hétvégi műsorra.

A Bors megkeresésére a TV2 sajtóosztálya azt üzente: a műsor készítői mindent megtesznek, hogy Liptai komfortosan érezze magát a Sztárban sztár All Stars forgatása alatt.

Mivel tisztában vagyunk vele, hogy ez a betegség fájdalommal jár, a forgatásra kirendelt, állandó orvosi felügyelet is készen áll arra, hogy enyhítsen ezen. Továbbá egyeztettünk a műsor egyik stylistjával is, mivel tudjuk, hogy jelenleg a bőréhez durvább anyag nem érhet, ezért terv szerint egy nagyon finom, hernyóselyem ruhában lesz a következő adás felvételekor, ezzel is igyekszünk őt megkímélni az esetleges fájdalmaktól

– olvasható a csatorna közleményében, amit azzal zártak: a teljes stáb várja vissza Liptai Claudiát, és mindent megtesznek, hogy a lehető legkellemesebben teljen neki a stúdióban töltött idő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik