Élet-Stílus

„Inkább tanultam volna meg angolul” – Zsigmond Anginak nem tetszik, hogy párja túl hosszan beszéli le az ingyen fuvart nekik

tv2
tv2
Ő is szívesen stoppolna, ezt Mészáros Bende fejére olvasta.

A stoppolás nehéz feladat az Ázsia Expresszben, erről a reverendába öltözött L.L. Junior is sokat tudna mesélni, de Zsigmond Anginak és Mészáros Bendének is vannak gondjaik az ügyben – leginkább egymással, merthogy az angolul nagyon keveset beszélő tiktokert zavarja, hogy nem tud érvényesülni zenész párja mellett, mikor fuvart szereznek.

Inkább tanultam volna meg angolul, esküszöm, mert elmond egy fél regényt, mire beülünk a kocsiba

– kritizálta Mészárost a tiktoker.

Nyilván kell neki a tudásom, mert ő nem tudja elmondani, amit szeretne. A szépsége, cukisága miatt megállnak, aztán a nehezebbik feladat nyilván az enyém lesz. Én meg hadd használjam már a számat annyiszor, ahányszor akarom

– mondta a kameráknak Mészáros Bende. Végül az autóban utazva elmagyarázta párjának, hogy az ő angoltudása nélkül nem mennének semmire. Majd hosszan vitatkoztak arról, hogy Zsigmond Angi jobban szeretné kivenni a részét a stoppolásból, nyelvtudás hiányában is.

A nagy vitából végül az lett, hogy órákkal később összeborultak, és megfogadták, hogy többet nem vitatkoznak a verseny alatt, mert azzal csak magukat hátráltatják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik