Élet-Stílus

Liptai Claudia kórházba került, már a Sztárban sztár All Stars alatt is érezte a bajt

tv2
tv2
Színházi előadásai is elmaradnak a héten.

A kórházból jelentkezett be Facebook-oldalán Liptai Claudia. Mint azt a színésznő írja, nem gondolta volna a tegnapi Sztárban sztár All Stars élő show-ja után, hogy a mai nap már a kórház vendégszeretetét élvezi majd.

A betegségem egy héttel ezelőtt kezdődött. A diagnózis: övsömör. Aki már átélte ezt a betegséget, tudja, hogy döbbenetes, semmihez sem hasonlítható fájdalommal jár. Sajnos a sima gyógyszerek nem hatottak eléggé. Őszinte leszek, a hétvégi két élő műsorban néha voltak számomra embert próbáló pillanatok. De valahogy mi, művészek úgy működünk, hogy bekapcsol a piros lámpa és az adrenalin mindenen átsegít. De mára egyértelművé vált, hogy muszáj ezt komolyabb körülmények között gyógyítani. Előre és utólag is köszönöm minden orvosnak, ápolónak, aki segített, komolyan vett és törődik velem.

Liptai hozzáteszi, hogy pár napig most kórházban lesz, de igyekszik felgyógyulni a hétvégi műsorra. A kórházi kezelése miatt azonban nem tud a Játékszínben rá váró feladatoknak eleget tenni, így a héten nem láthatják őt a színpadon.

Köszönöm a nézők megértését, és előre is nagyon sok sikert kívánok a kollégáknak! Mindenki vigyázzon magára!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik