Élet-Stílus

Kellemetlen meglepetéssel ért véget az esküvői tortavágás, legalábbis a menyasszony számára – videó

A közösségi médiát pár nap alatt meghódító felvétel láttán sokan voltak, akik úgy gondolták, hogy a fiatal nőnek azonnal el kéne válnia az újdonsült férjétől.

Sok nő évekig álmodozik arról, hogy milyen varázslatos lesz az esküvője, és minden apró részletet megtervez – a ruhájuk mellett a hajukra és a sminkjükre is sokan elköltenek egy kisebb vagyont.

Valószínűleg így lehetett a saját esküvőjével az a fiatal nő is, akinek nemrégiben a tortavágást megörökítő esküvői videója egy csapásra meghódította a közösségi médiát, azonban a felvétel tanúbizonysága szerint a partnere ezt egyáltalán nem tartotta tiszteletben.

Az X-en két nap leforgása alatt közel 60 millió lejátszást és 150 ezer kedvelést generáló, azóta a Daily Mirror által is bemutatott videón ugyanis az látható, ahogy a visszaszámlálás és az első tortavágás után a vőlegénye belenyomja a fejét az esküvői tortájukba.

Amit a történtektől sokkos állapotba kerülő menyasszony először nem is tud mire vélni, de aztán ahelyett, hogy visszaadná, egyszerűen lepacsizik az újdonsült férjével.

Bár akadhat, aki számára a jelenet elsőre viccesnek tűnhet, a közösségi oldal felhasználói közül sokan voltak, akik másképp értékelték a látottakat. Például több kommentelő is annak az álláspontjának adott hangot, hogy szerintük egy ilyen incidens után a nőnek azonnal el kellene válnia a férfitől.

Soha nem értettem, hogy ez miért szórakoztató. Az egész napját azzal töltötte, hogy felkészüljön

– fogalmazott az egyik kritikus hozzászóló. Egy másik pedig azt írta, a menyasszonyra utalva, hogy „tényleg megpróbálta eljátszani, de nem tűnik boldognak”.

„Miért nem tiszteled a feleségedet élete egyik legfontosabb napján, és miért rontod el a tortát egy rossz vicc miatt?” – tette fel a kérdést egy harmadik kommentelő. Míg egy negyedik hozzászóló így foglalta össze a látottakat:

„Tényleg le kell nézned valakit, hogy ennyire tiszteletlenül viselkedj vele olyanok előtt, akiket mindketten ismertek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik