Élet-Stílus

Dietz Gusztáv az Ázsia Expresszről: Zsuzsi azt gondolta, életünk nagy kalandja lesz, helyette életünk legnagyobb mosolyszünetét okozta

tv2
tv2
Az elmúlt 16 év alatt nem voltak még ennyire fasírtban.

Több alkalommal beszámoltunk a 24.hu-n az Ázsia Expressz új évadáról, azon belül is Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv műsorban látott kalandjairól. A korábbi MMA-harcos volt, hogy igencsak kiborult a forgatás alatt, amit leginkább a tévénézők toleráltak nehezen: több kommenttel megtalálták maguknak Dietzet, utána pedig felesége magyarázkodott arról, hogy a privát életükben férje egy nagyon kedves ember.

Most a Storynak szólalt meg Dietz az ügyről:

Az egyáltalán nem érdekel, hogyan vélekednek rólam az emberek. Egyedül Zsuzsi miatt érzem magam kellemetlenül, mert tudom, hogy őt és az egész családját is nagyon megviselik a történtek. Három napja mosolyszünet van közöttünk az egész cirkusz miatt. A kommentelők megjegyzései rányomták bélyegüket a mindennapjainkra, ahogyan a tévében látottak is. Azt nem mondom, hogy térdig gázolunk a lakóharagban, de az tény, hogy egyelőre nem túl jó itthon a légkör.

Hozzáteszi, bízik abban, hogy megoldódnak a gondjaik, de tény és való, „az elmúlt 16 év alatt soha nem volt közöttünk ilyen nagy mosolyszünet.”

Egyébként is tudok türhő paraszt lenni, de ilyen vállalhatatlanul nem szoktam viselkedni. Ha tudom, hogy mi vár ránk, milyen megpróbáltatásokon kell keresztülmennünk, akkor nincs az az isten, hogy elvállaltam volna a szereplést. Csak sajnos, én barom, nem néztem bele az előző évadokba, ígyfogalmam sem volt, hogy mire vállalkozom. Csak Zsuzsi miatt vettem részt a versenyben. A feleségem azt gondolta, hogy ez életünk nagy kalandja lesz, ehhez képest életünk legnagyobb mosolyszünetét okozta.

story

Ajánlott videó

Olvasói sztorik