Élet-Stílus

Vecsei H. Miklós nem jelent meg a vele meghirdetett közönségtalálkozón, mert nem is tudott róla

Kovács Tamás / MTI
Kovács Tamás / MTI
A színész állítja, őt senki nem hívta a Várlak Fesztiválra.

A füleki Várlak Fesztivál egyik szerdai programpontját a következőképpen hirdették meg:

Semmelweis c. film vetítése, beszélgetés Vecsei H. Miklós színművésszel.

Az esemény azonban ilyen formában nem valósulhatott meg, ennek okairól maga a meghívott vendég írt Facebook-oldalán. Mint kiderült, őt senki nem hívta meg a szlovákiai összművészeti fesztiválra.

Sok üzenetet kaptam, hogy miért nem jelentem meg ma a Várlak Fesztiválon. Ennek az az egyszerű oka, hogy senki sem keresett meg soha a szervezők közül. A ma estére általuk hirdetett fellépés ezért nem elmarad, hanem sosem volt róla szó

– fogalmazott Vecsei, hozzátéve: szívesen megy, ha hívják, mert mindig megtisztelők számára az ilyen találkozások, „de ez most rajtam kívül álló dolgok miatt egyelőre nem történhet meg”.

A szervezők biztosan félrekommunikáltak »házon belül« valamit, remélem a közeli jövőben, valamilyen formán, pótolhatjuk az elmaradt találkozást. Még egyszer elnézést, ha valaki miattam/miattunk érkezett!

– zárta posztját a színész, amire a fesztivál is válaszolt. Ők először elnézést kértek a történtekért, majd elmagyarázták, szerintük mi történt:

„Bizonyára az igaz, hogy konkrétan a Várlak Fesztivál szervezői nem vették fel Önnel és a csapatával a kapcsolatot, azonban a fesztivál keretén belül a filmvetítéssel foglalkozó társszervezőnk már hetekkel ezelőtt egyeztetett a produkcióért felelős illetékesekkel a beszélgetés, akár bármiféle bejelentkezés megvalósulásáról. Utolsó információnk szerint ma reggel is történt egyeztetés akár egy online vagy videós bejelentkezéssel kapcsolatban, amelyben akár csak a stáb, vagy egyéb közreműködők felszólalnak! Még egyszer valóban sajnáljuk a kommunikációs hibát és félreértést, és bízunk benne, hogy találunk egy mindenki számára megfelelő alkalmat, és lehetőséget a jövőben. Addig is további sikereket és a legjobbakat kívánjuk!” – olvasható a szervezők kommentjében, amire Vecsei is válaszolt:

Semmi probléma, tudom, hogy nem olyan könnyű flottul csapatot építeni, fesztivált szervezni… jövőre keressetek személyesen engem, és kitalálunk valamit közösen! Békés, jóhangulatú fesztivált nektek!

Nemrég Hevesi Tamás járt hasonlóképpen, mikor kiderült: egy szervezési hiba miatt nem tud fellépni, mert már elment nyaralni.

Kapcsolódó
Elmarad Hevesi Tamás meghirdetett fellépése egy hétvégi fesztiválon, az énekes nyaralni ment
Hevesi Tamás azt mondja, ő nem is tudott arról, hogy vasárnap Erdélyben lenne koncertje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik