Élet-Stílus

Tóth Gabi a Sztárban sztár All Starsról: Ha a gép kidobná Azahriah-t, akkor lehet, hogy kicsit becsinálnék

Szajki Bálint / 24.hu és Mohos Márton / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu és Mohos Márton / 24.hu
Azt mondja, amit a zenész-énekes tud, azt nagyon nehéz utánozni.

A TV2 a héten jelentette be, mely hírességek versenyeznek majd az ősszel induló Sztárban sztár All Starsban. A szereplők között lesz Tóth Gabi is, aki a műsor kapcsán az Indexnek beszélt arról, hogy meglátásai szerint a szakmájában el lehet lustulni olyan téren, hogy az előadók azt gondolják, mivel már mindent megtanultak, nem kell többé gyakorolniuk. A Sztárban Sztár azonban ebből a szempontból egyfajta pofon.

Mivel csak azért, mert húsz éve profi kategóriában űzöm, még fejlődnöm kell

– fogalmazott az énekesnő, hozzátéve: a műsorban való szereplése felkészülés szempontjából az egyik legnehezebb, amivel valaha is dolga volt.

Mint mondja, noha versenyzőként nagy teher élő adásban énekelni, közben felstenkeli a dolog, ami már hiányzott neki.

Mi, színpadi emberek adrenalinfüggők vagyunk, és keressük az extrém helyzeteket, ami nekem egy ideje nem volt, úgyhogy felgyülemlett bennem egy jó adag adrenalin, és várom, hogy kiadhassam magamból.

A beszélgetés során Tóth Gabi azt is elárulta, hogy szívesen bújna például Sonique afrikai származású énekesnő bőrébe, aki eddig még nem szerepelt a műsor korábbi évadaiban, annak viszont kevésbé örülne, ha Azahriah-t kellene utánoznia.

Amitől nagyon félnék, az Azahriah. Ez a kissrác kap hideget-meleget, de amit ő tud, azt nagyon nehéz utánozni. A ritmizálás, a szövegmennyiség, a hangjával ahogy folyamatosan játszik. Hol mélyen, hol magasan énekel, és ezt mind olyan tempóban, hogy ha kidobná a gép a műsorban, akkor lehet, hogy kicsit becsinálnék.

Arról, hogy RTL-es műsorvezetőként miért vállalt szereplést TV2-s showműsorban, Puskás Peti is beszélt a portálnak adott interjújában.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik