Élet-Stílus

Besurrant a hotelszobába, majd ellopta egy anyuka tangáját a szállodai dolgozó

Az alkalmazott eleinte csak az OnlyFansen követte a nőt, majd élőben is. A bugyiból szagmintát is vett.

Rara Armstrong 11 éves fiával nyaralt Benidormban, a békés szabadságból azonban egy rémisztő történet lett, a 39 éves anyuka ugyanis rögzítette, ahogy egy szállodai dolgozó beoson a szobába, majd ellop egy bugyit a szennyesi közül – írja a Daily Mail.

Armstrong elmesélte, hogy megpróbáltatásai már akkor elkezdődtek, amikor bejelentkezett az Ambassador Playa II szállodába. Állítása szerint az egyik férfi recepciós meg akarta hívni egy italra és elkérte a telefonszámát is. A nő visszautasította, de állítása szerint a férfi nem állt le, megkereste az OnlyFans oldalán, majd elkezdte követni az oldalát.

A nő nem tett feljelentést, állítása szerint nem akarta elrontani a nyaralás első napját. De ahogy teltek a napok, folyamatosan úgy érezte, hogy a férfi figyeli, egyszer meg is kérte, hogy „hagyja már békén”. A férfi üzeneteket is küldött neki, hogy szexinek találja, de azt tagadta, hogy üldözné őt.

A nő aggódott amiatt, hogy az alkalmazott bármikor bemehet a szobájába, ezért bekapcsolta a kamerát az iPaden az egyik este, mielőtt elhagyták volna a szobát. Később megnézték a felvételt, és kiderült, hogy alig 15 perccel később már meg is jelent a férfi a szobában. A videón az látható, hogy az alkalmazott belép a szobába, és elkezd kutakodni a piszkos ruhák között. Ezután bemegy a fürdőszobába, és ott tölt pár percet, de nem tudni, mit csinált, ugyanis a kamera ezt nem veszi.

Később ismét visszatér a koszos kupachoz, majd kivesz egy tangát és szagolgatni kezdi. Ezután beletömte a zsebébe a bugyit, majd gyorsan elhagyta a szobát.

A nő később szembesítette a férfit a felvételekkel, a szállodai alkalmazott pedig mindent elismert, és bocsánatáért esedezett, és arra kérte a nőt, hogy ne mondja el senkinek az esetet. A nő ígéretet tett erre, a férfi ezután pedig egy proseccót hagyott a szobájában, hogy kiengesztelje.

A nő ezt sem vette jó néven, de már nem csinált balhét, csak akkor jelentette fel a férfit, amikor hazaért az Egyesült Királyságba. A felvételt elküldte a hotelnek, akik bocsánatot kértek és másnap azonnal kirúgták a férfit.

A szálloda azt közölte, hogy nem fizethetik vissza a szállás árát és kártérítést sem adhatnak, mivel nem történt feljelentés, sem nekik, sem a rendőröknek nem mondta el az esetet, mielőtt hazautazott volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik