Élet-Stílus

Az ananászosnál is megdöbbentőbb pizzával sokkolnak a svédek

A Hawaii ehhez képest semmiség.

Azok, akik azt gondolják, hogy az ananászos Hawaii pizza egy a jóízlés és a gasztronómia ellen elkövetett, gátlástalan bűncselekmény, vajon mit szólnak a svédek egyik kedvenc pizzájához, melyen, az ananász mellett, curry és banánkarikák vannak?

Senki sem tudja, ki és mikor állt elő először az eredeti nevén Trópusi pizza ötletével, de annyi biztos, hogy a bizarr étel már évek óta annyira népszerű Svédországban, hogy sok helyen egyszerűen Svéd pizzának hívják – írja az Oddity Central.

A közösségi platformokon óriási vita dúl a pizza (főként svéd) rajongói és azok között, akik szerint jobb lenne egy ilyen borzalmat azonnal eltörölni a föld színéről. A vitában, természetesen, senkinek sincs igaza, hiszen az ízlésről szól, így senki sem tudhatja, melyik oldalán áll a barikádnak, amíg maga is meg nem kóstolja a Trópusi/Svéd pizzát.

Egy YouTuber nemrégiben így tett, és azt tapasztalta, hogy a svédek kedvence ízre nagyon hasonlít egy átlagos Hawaii pizzára, mindaddig, amíg az ember rá nem harap az első banánkarikára, mert attól kezdve a banán íze minden más ízt elnyom.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik