Élet-Stílus

Kulcsár Edina videót mutatott magáról szülése másnapján: „Dion 4115 grammal született, már nem számítok topmodell formára”

tv2
tv2

Kulcsár Edina és G.w.M közel másfél héttel ezelőtt a közösségi oldalaikon adták hírül, hogy megszületett a második közös gyerekük: családjuk kisfiúval bővült, aki a Dion nevet kapta. A volt szépségkirálynő arról írt közösségi oldalán a napokban, még szokja a négygyermekes anyuka-szerepet:

Azt hittem, nem lesz sokkal vészesebb, mint a hárommal, de azért vannak helyzetek… Eleve úgy alszom, hogy szerintem nem is alszom úgy igazán. Arra is felkelek, ha például hallom, hogy az egyik kicsi végzi a dolgát a pelenkába. Azonnal megyek, hogy kicseréljem. Ma reggelre úgy keltem, hogy négy koszos pelenka volt a földön, amiből csak két cserére emlékszem.

Most pedig a szülése másnapjáról készült videót osztott meg, így megmutatva követőinek szülés utáni alakját. Ezzel kapcsolatban azt írja, 4 kiló ment le róla, hiszen a kisfiú közel 4200 grammal született.

Ez a mini videó a szülés másnapján készült, azóta már lejjebb ment a hasam, de nem számítok topmodell formára. Azért négy gyerek után kőkeményen meg kell majd küzdenem

– írta a videó mellé, amit itt lehet megtekinteni.

Kapcsolódó
Kulcsár Edina még szokja a négygyerekes anyaszerepet: Azt hittem, nem lesz sokkal vészesebb, mint hárommal, de vannak helyzetek
Két közös gyerekük mellett neki és a férjének, G.w.M-nek is van 1-1 lánya és 1-1 fia előző házasságaikból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik