Élet-Stílus

„Ennek meglesznek a következményei” – Körtvélyessy Kinga nem tűri, hogy L.L. Junior valótlanságokat irkáljon róla az interneten

rtl
rtl
A rapper szerint volt párja nem engedi, hogy láthassa közös gyereküket.

Ismét áll a bál L.L. Junior és kislánya édesanyja, Körtvélyessy Kinga közt. A rapper néhány napja azt állította egy Insagram-sztoriban, hogy Körtvélyessy tizenegyedik napja nem engedi neki, hogy láthassa közös gyermeküket.

Olcsó és lélekgyilkoló megoldás. És Istenem, valaki vegye már fel dolgozni! Kiválóan kommunikál, az utóbbi években például kikommunikált belőlem pár évre elegendő pénzt előre, hogy ne kelljen máshova menni csak fodrászhoz és masszázsra. Heti kétszer, már 11 éve.

A rapper később törölte kiírását, de az interneten persze nyoma maradt. Eljutott Körtvélyessyhez is, aki ügyvédjén keresztül beszélt arról a story.hu-nak, mennyire csalódott L.L. Juniorban.

„Értetlenül állok az apuka nyilatkozata előtt, mivel ügyfelem a mai napig betartja a megállapodást, sőt még a titoktartást is. Juniornak tiszteletben kellene tartania a személyiségi jogokat, így a magánszféra sérthetetlenségéhez való jogot is. Nyilván ennek meglesznek a következményei”  – közölte dr. Hyross Virág a lappal, hozzátéve, Körtvélyessy nem akadályozta a kapcsolattartást, mindig alkalmazkodott a rapperhez.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik