Élet-Stílus

Czutor Zoltán Majkáról: Nem tartom annyira hitelesnek, a véleménye olyan, mintha mindig közvélemény-kutatáson alapulna

rtl és marjai jános
rtl és marjai jános
Az ózdi rapper korábban beszólt a zenésznek. Most jött meg a válasz.

A story.hu szúrta ki azt az interjút, amit Czutor Zoltán adott a Kiskegyednek. Ebben szóba került, hogy Majka korábban azt mondta zenésztársa Sztárbox-szerepléséről, hogy Czutornak szüksége van a pénzre, neki viszont nincs, így bizonyosan nem mérkőzhetnek meg a műsorban.

Köztünk mindig volt valami feszültség, én őt nem tartom annyira hitelesnek. Vannak ugyan jó pillanatai, de a számomra elfogadhatónál sokkal jobban keresi a közönség kegyeit. Én az életemben semmit nem csináltam azért, hogy szeressenek. Soha nem jópofiztam senkivel. Majka véleménye olyan, mintha mindig egy közvélemény-kutatáson alapulna. Ez pedig nem véletlen.

Hogy pontosan mir gondolt Czutor, azt kicsit bővebben is kifejtette: „Vannak olyan ügyek, amelyekbe ő biztos nem mer beletenyerelni, mert nem népszerű ügyek. Ilyen például, hogy állatokat vegyünk emberszámba. Én sokkal bárdolatlanabbul vagyok őszinte és önazonos, mint ő. Sokkal kevésbé csinálok pénzért dolgokat, én hasznos dolgokat szeretek csinálni, még akkor is, ha emiatt rám zúdul a pöcegödör.”

Majka egyébkén nem a Sztárboxban, hanem az X-Faktorban és a Kalandra fal! című vetélkedőben vezet majd műsort az ősszel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik