Élet-Stílus

Hugh Jackman videót posztolt a Deadpool & Rozsomák első forgatási napjáról: „Tudtam, hogy életem legnagyobb utazása előtt állok”

Han Myung-Gu / WireImage
Han Myung-Gu / WireImage
A nyár egyik sikerfilmje lett.

Nagy sikerrel vette be a mozikat a Deadpool & Rozsomák, melyben Hugh Jackman a 2017-es Logan – Farkas után újra a híres X-Men bőrébe bújt. Ahogy a filmről szóló kritikánkban is írtuk,

„A Deadpool & Rozsomák mindenképp a szuperhős-dömping sikerültebb darabjai közé tartozik. Ha a jövőhöz nem is ad kész receptet a tartalomgyárnak, legalább kellő humorral és méltó módon tiszteleg az X-Men- és a Deadpool-filmek csaknem két évtizedes Fox-korszaka előtt.”

Jackman most Instagram-videóban mutatta meg, milyen volt a forgatás első napja – pontosabban azt a percet, ahogy begurult autójával megkezdeni a munkát. Érzelmes hangvételű posztjában úgy ír:

Ez 2023. május 22-én volt. A Deadpool & Rozsomák forgatásának első napja. Tisztán emlékszem rá. Az érzésre, amiről tudtam, hogy hihetetlen filmkészítési élmény lesz. A lehetőség, hogy Logant egy teljesen új módon, egy teljesen új világban láthattam. Hihetetlenül inspiráló érzés volt. És igazán félelmetes. De amint besétáltam a forgatásra a testvéreimmel, Shawn Levyvel és Ryan Reynoldscal és megláttam annyi kedves barátomat, tudtam, hogy életünk legnagyobb utazása előtt állok, állunk. És ó, ember, ez így is történt!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hugh Jackman (@thehughjackman) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó
Rozsomák visszatér a sírból, mégis Deadpool lehet a Marvel Jézusa
A Disney bölcsen tette, hogy nem próbálta megszelidíteni a mocskos szájú Deadpoolt. Ryan Reynolds és Hugh Jackman párosa kiválóan működik, ami feledteti a Deadpool & Rozsomák gyenge pontjait is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik