Élet-Stílus

Király Viktor a fittségéről: Az élet minden területén pozitív hatással van rám, jobb a szex is

Hargitay Olivér / RTL
Hargitay Olivér / RTL
Azt mondja, a felesége szeme csak úgy kerekedik, amikor a vállára néz.

Király Viktor júliusban előtte-utána fotókkal szemléltette a közösségi oldalán, hogyan változtatta meg a testét az edzés. 26 kilót sikerült ledobnia az elmúlt hónapokban.

Az énekes most a story.hu-val osztotta meg, hogy jelenleg 84 kilót mutat alatta a mérleg, és noha úgy véli, számára a 80 kilós súly volna az ideális, egyelőre nem akar tovább fogyni, mondván: a ringben minden kiló számít, ha valaki nagyot akar ütni – hamarosan ugyanis a Sztárboxban próbálja majd ki magát.

Ez egy sport, de nem kötelező vérre menni. Persze azért, mert ismerem és jóban vagyunk Dáviddal (negyeddöntős ellenfelével, Herceg Dáviddal – a szerk.), nem lesznek gyengébbek az ütéseim, de az biztos, hogy én nem az a típus vagyok, aki úgy áll hozzá ehhez az egészhez, hogy péppé veri a másikat. Én inkább magam ellen harcolok, a régi Viket akarom leütni, aki elhagyta magát

– mondta a portálnak Király, aki bevallása szerint sokkal jobban érzi magát a bőrében, és nagyon jólesnek neki az elismerő szavak.

Főleg a feleségemtől, aki még életében nem csodálkozott rá, hogy mekkora vállam van, most meg csak úgy kerekedik a szeme. Ennyire fitt még sosem voltam, és az élet minden területén pozitív hatással van rám ez a nagy változás. Több erőm van, ezáltal jobbak, energikusabbak a koncertjeim, és jobb a szex is. De tényleg!

– jelentette ki, majd megjegyezte: azt azért sérelmezi, hogy a felesége nem esik kétségbe, ha monoklival tér haza az edzésről, sőt, sejtése szerint még tetszik is neki.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik