Élet-Stílus

Kinizsi Ottó: Bár sorozatsztárok voltunk, nem öntött el bennünket a pénz, mi is svájcifrank-hitelesek voltunk

TV2
TV2
Annak idején majdnem csődbe mentek és elvesztették a házunkat.

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó a hot! magazinnak meséltek közös életük azon kezdeti szakaszáról, amikor devizahitelük miatt majdnem csődbe mentek.

Amikor elkezdtük tervezni, hogy összeházasodunk és gyermekünk lesz, családi házba akartunk költözni. Az akkori anyagi helyzetünk azt engedte meg, hogy egy lepukkant házat vegyünk meg, és felújítsuk. Bőven kivettük a részünket a munkálatokból: Ottó apukámmal csinálta a küszöböt, vakoltunk, festettünk. Volt, hogy külön laktunk, mert elköltöztem a gyerekekkel a szülőkhöz, Ottó pedig vigyázott a még nem kész házra

idézi a Bors a színésznőt, akitől férje vette át a szót:

Bár »sorozatsztárok« voltunk, ez nem jelentette azt, hogy elöntött bennünket a pénz. Mi is olyan svájcifrank-hitelesek voltunk, akik már visszafizették a hitelüket, és még akkor is annyival tartoztak, mint amennyit eredetileg felvettek. Csak úgy tudtuk megoldani, hogy eladtuk azt a házat, amit kínkeservesen, hosszú évek alatt a saját kezünkkel újítottunk fel. Majdnem csődbe mentünk, és elvesztettük a házunkat. Eladtuk, és vettünk egy kisebbet, így tudtuk visszafizetni a kölcsön fennmaradó részét.

Ekkor mindent újra kellett tervezniük, ami elmondásuk szerint Deutschnak könnyebben ment, Kinizsinek azonban nem volt egyszerű, mivel ő nehezen enged el dolgokat, és ragaszkodik a megszokotthoz.

Egy ideig albérletben laktunk, és azt hittük, hogy borzasztó lesz. Egy pici, ötven négyzetméteres lakótelepi lakásban éltünk négyen, egy szobában aludtunk, a gyerekeknek mégis a mai napig onnan vannak a legszebb emlékeik

– mondta el Deutsch Anita.

A házaspárnak két lánya van, akikről nemrég azt mesélték, nincsenek lenyűgözve attól, hogy szüleik a Barátok köztben szerepeltek:

Kapcsolódó
Deutsch Anita és Kinizsi Ottó próbálták megmutatni a lányaiknak a Barátok köztöt, de hallani sem akartak róla
Nem mutattak érdeklődést sem a sorozat, sem pedig a szüleik szakmája iránt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik